• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!

נהנת מהחומרים באתר?

• 70-90%...

קולות: 0 0.0%
  • 30-50%...☹️

קולות: 0 0.0%

• סה"כ בוחרים
    5

בכב

Member
כנסו עכשיו לאתר החדש שלי כאן, ותמצאו שם: שערים מדהימים, שערים בצבעי שחור לבן, מסגרות מטורפות, חוצצים יפים ומהודרים, ועוד ועוד ועוד.
כרגע: באתרוג האתר פתוח, בנטפרי חסום.
נשלחה הודעה נטפרי כדי שיפתחו.
מי שיש לו נטפרי ופריטי הגרפיקה חשובים לו - יכול לשלוח הודעה ל0556719684K@GMAIL.COM, ויקבל קישור לגוגל דרייב.
מי שיש לו חומרים להוסיף - שיפנה אליי במייל הנ"ל.
תהנו:
נהנתם? שלחו תגובה למייל המוזכר למעלה.
תודה רבה

נערך לאחרונה:
כנסו עכשיו לאתר החדש שלי בכתובת http://6716824f3c1de.site123.me/, ותמצאו שם: שערים מדהימים, שערים בצבעי שחור לבן, מסגרות מטורפות, חוצצים יפים ומהודרים, ועוד ועוד ועוד.
כרגע: באתרוג האתר פתוח, בנטפרי חסום.
נשלחה הודעה נטפרי כדי שיפתחו.
מי שיש לו נטפרי ופריטי הגרפיקה חשובים לו - יכול לשלוח הודעה ל0556719684K@GMAIL.COM, ויקבל קישור לגוגל דרייב.
תהנו:
נהנתם? שלחו תגובה למייל המוזכר למעלה.
תודה רבה
אני בנטפרי, לא עולה, אשריכם ישראל.

תשלח לי הודעה כאן בפורום במוצ"ש, תזכיר לי.
יש לי משהו בשבילך.
רק שאני יבין: אתה בעצם צריך שער לספר של הקדשה לע"נ?

נערך לאחרונה:
נשלח לבדיקה בנטפרי!
מחכה שיפתחו...
בס"ד נפתח בנטפרי!
אתר מדהים ממש! ישר כח! חילכם לאורייתא!

רק אשמח אם אפשר להסבר, אם כפי המופיע באתר, לא אתם יצרתם את האלמנטים, אלא רק אספתם אותם, מהיכן הוודאות שאין בהם זכויות יוצרים?

בס"ד נפתח בנטפרי!
אתר מדהים ממש! ישר כח! חילכם לאורייתא!

רק אשמח אם אפשר להסבר, אם כפי המופיע באתר, לא אתם יצרתם את האלמנטים, אלא רק אספתם אותם, מהיכן הוודאות שאין בהם זכויות יוצרים?
תיקון קטן: החומרים מותרים לשימוש אישי ומסחרי, ומותר להפיץ ולפרסם. ככה כתב היוצר. (אני מתכתב איתו) (אני יכול לשאול אותו אם הוא מאשר שלא יהיה לזה זכויות יוצרים.)

חזור
חלק עליון