האם ידוע למי מחכמי הפורום אם יצא לאור משנה ברורה תפארת על ח"א מסימן נ' והלאה ?
מ מים עמוקים Member 8 דצמבר (12) 2024 #1 האם ידוע למי מחכמי הפורום אם יצא לאור משנה ברורה תפארת על ח"א מסימן נ' והלאה ?
א אליאב צוף Well-known member 8 דצמבר (12) 2024 #2 כמד' יצא לאור מהדורה ראשונה והם עתידים להוציא מהדורה מתוקנת
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 8 דצמבר (12) 2024 #3 אליאב צוף אמר: כמד' יצא לאור מהדורה ראשונה והם עתידים להוציא מהדורה מתוקנת לחץ כדי להרחיב... אני יודע שיש רק את החלק הראשון של א החלק השני של א' לא יצא בכלל
אליאב צוף אמר: כמד' יצא לאור מהדורה ראשונה והם עתידים להוציא מהדורה מתוקנת לחץ כדי להרחיב... אני יודע שיש רק את החלק הראשון של א החלק השני של א' לא יצא בכלל
ס סופר אליהו Active member 9 דצמבר (12) 2024 #4 שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א
אושרי רביב Well-known member 9 דצמבר (12) 2024 #5 סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... הרב אבוטבול גם אמר שיש סדרת ספרים על הש"ס שעשו מתוך יביע אומר, בינתיים אני מחפש את זה...
סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... הרב אבוטבול גם אמר שיש סדרת ספרים על הש"ס שעשו מתוך יביע אומר, בינתיים אני מחפש את זה...
ס"ט Well-known member 9 דצמבר (12) 2024 #6 אושרי רביב אמר: הרב אבוטבול לחץ כדי להרחיב... סופר אליהו אמר: הרב אביטבול לחץ כדי להרחיב...
ס"ט Well-known member 9 דצמבר (12) 2024 #8 סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... הוא מהעורכים?
סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... הוא מהעורכים?
ס סופר אליהו Active member 9 דצמבר (12) 2024 #9 סט אמר: הוא מהעורכים? לחץ כדי להרחיב... חתן של הגאון רבי שמואל יאיר מתפארת
ס סופר אליהו Active member 9 דצמבר (12) 2024 #10 אושרי רביב אמר: הרב אבוטבול גם אמר שיש סדרת ספרים על הש"ס שעשו מתוך יביע אומר, בינתיים אני מחפש את זה... לחץ כדי להרחיב... לוקח זמן כל דבר
אושרי רביב אמר: הרב אבוטבול גם אמר שיש סדרת ספרים על הש"ס שעשו מתוך יביע אומר, בינתיים אני מחפש את זה... לחץ כדי להרחיב... לוקח זמן כל דבר
שמשון גונזלס Member 9 דצמבר (12) 2024 #11 סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... ליבי אומר לי שכבודו הוא הרב אביטבול בכבודו ובעצמו.
סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... ליבי אומר לי שכבודו הוא הרב אביטבול בכבודו ובעצמו.
אושרי רביב Well-known member 9 דצמבר (12) 2024 #12 אברך מבני ברק אמר: עתיד לצאת 10 כרכים בעז"ה לחץ כדי להרחיב... מניין?..
פותח הדיון פותח הדיון מ מים עמוקים Member 5 Jan 2025 #13 סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... האם יש חדש בנושא ?
סופר אליהו אמר: שמעתי מהרב אביטבול שליט''א שאמור לצאת כל יום מהדפוס חלק ב' של חלק א לחץ כדי להרחיב... האם יש חדש בנושא ?