• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הרב יצחק יוסף-תמונות

במחילה שאיני מכיר,
אבל היכן צאן עדת מרעיתו?
איפה הוא רב, לא שמעתי עליו בלתי היום הזה.
כמדומני גבעת זאב או פסגת זאב
פלא עצום עליכם זכיתי להיות בקהילתו של הרב אושרי שליט"א בגבעת זאב, ונהניתי ממש לראות קהילה לתפארת, כולל אברכים רציניים עם אוצר ספרים מכובד, בעלי בתים שמצפים לשמוע את אמרי פיו, והתפעלתי שאפילו הנשים של חברי הקהילה מעריכות את פעלו ושמעתי שם בקהילה ממש דברי הערכה על ההשקעה שלו בכולם במאור פנים ושמחה רבה [ואפילו אותי קיבל שם בכבוד גדול למרות שלפעמים כשמגיע רב אחר עם כרס וזקן יש מדומיינים שמפחדים שיתחילו להשוות ביניהם וכו'...]
וזאת מלבד ההלכה היומית המושקעת והמנומקת ששולח כל יום פלא והפלא ירבו כמותו בישראל, שהודות לה אפשר לומר שלמרות שאני רחוק ממנו מאות מילין אני נחשב לתלמידו!!

מחשהו אמר לי שכלל הציבור שם בעיקר חסידים חלקם קנאים
רצו למרן
לברכה וכדו
מנהיג אמרנו
לא זאת הסיבה שמרא דארעא דישראל מרן שליט"א המנהיג, כי לברכות מגיעים כולם גם לגאון הגדול רבי יצחק כהן שליט"א, וגם לכ"ק האדמו"ר רבי דוד אבוחצירה שליט"א ולעוד רבים וטובים...
הסיבה שמרן שליט"א מנהיג כי רבבות מחכים למוצא פיו, הולכים אחריו באש ובמים אחרי פסקיו, השקפתו, הוראותיו, והוא מוביל אותנו כרועה צאן רחום וחנון המשגיח על צאנו.

חזור
חלק עליון