יצחק משען
Well-known member
אמאי נמחק התמונה?זו תמונה מההנחת אבן פינה לבית חב"ד המרכזי בגרמניה
שבו מרן הראשל"צ הגיע במיוחד מאר"י
אמאי נמחק התמונה?זו תמונה מההנחת אבן פינה לבית חב"ד המרכזי בגרמניה
שבו מרן הראשל"צ הגיע במיוחד מאר"י
טענו שיש נשים שמה...אמאי נמחק התמונה?
הגבוה?נראה בתמונה ידידינו ידיד בית ה' הרב הגאון רבי @מורשת מרן שליט"א
אני כל פעם מקבל על זה לייק! ואני נהנה לא בגלל הלייק אלא בגלל שהאנשים מבינים שיש לנו מנהיג בל יתואר,בעיצומה של ההתוועדות ההמונית בקרית גת לרגל חג הגאולה י"ט כסלו, ניגש ילד חביב למרן הראשון לציון הרב יצחק יוסף, עם מכתב ובו שאלה תורנית בכתב יד, הראשל"צ ביקש עט וכתב לו במקום תשובה וחתם בברכה לילד: "תזכה להיות תלמיד חכם".
הצג קובץ מצורף 29339
ככה אומרים.הגבוה?
במחילה מכבודכם קיבלתי עתה את התמונה מאחד הצדיקים הדגולים כאן וגרם לי לשמחה עצומה לראות את רבינו מחייך כך, ואין דבר יותר טוב מזה לפתוח כך את הבוקרטענו שיש נשים שמה...
למה?(לא להגיב על זה כלל!!)....
שלא יהיה על זה דיונים מיותרים ואח"כ זה גם ינעל / ימחק / וכדומהלמה?
(לא להגיב על זה כלל!!)....
למה?
עצם הכתיבה שלא לדון מעוררת את הדב מתרדמתו..שלא יהיה על זה דיונים מיותרים ואח"כ זה גם ינעל / ימחק / וכדומה
ואז שיהיה (ובטוח שיהיה) המנהלים היקרים שלנו צריכים לטפל בכאלה הודעות טיפשות (כשיהיה)????עצם הכתיבה שלא לדון מעוררת את הדב מתרדמתו..
פשוט עדיף שלא לכתוב כלום וזהו
איפה היה?
ביקשו לא להגיבאיפה היה?
אני כל פעם מקבל על זה לייק! ואני נהנה לא בגלל הלייק אלא בגלל שהאנשים מבינים שיש לנו מנהיג בל יתואר,
מבחינת חריף ובקי,
מתייחס לצעירי הצאן כמו לרבני עיר וכדו'
ראיתי אפילו יש כאן כמה שכתבו להדיא תחת כל הודעה,
מורנו רבי יצחק, מותר להינות גם מלייקים.....
מורנו רבי יצחק, מותר להינות גם מלייקים.....
ובפרט שזה עתה המנהלים היקרים עשו שינוי השם ולא יקרא עוד שמו לייק אלא שכוייח!!ראיתי אפילו יש כאן כמה שכתבו להדיא תחת כל הודעה,
אם נהנת שים לייק
מה קרה?ובפרט שזה עתה המנהלים היקרים עשו שינוי השם ולא יקרא עוד שמו לייק אלא שכוייח!!