• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

תמונות של מרן הראשל"צ הגר"י יוסף עם ראש הישיבה הגר"מ מאזוז

יש עוד הרבה תמונות, חלקן יכולות להפתיע את הרב @ישראל שליט"א, ואולי אם יהיה לו חשק שיעלה הוא, וכן יש תמונה שלהם עומדים מתחת איזה בנין בבני ברק ומדברים, אך אני בכוונה לא מביא תמונות כאלה כאן, מאותה סיבה שאני שותק בענין הזה כבר שבוע, שכן אין ענין להמציא מציאות חדשה שאינה נכונה ולטייח או לטאטא כאילו הכל בסדר, וישנם הרבה בעיות שנשארו בעיניהן, ומה שהיה כנראה הוא שיהיה ודי למבין

יש עוד הרבה תמונות, חלקן יכולות להפתיע את הרב @ישראל שליט"א, ואולי אם יהיה לו חשק שיעלה הוא, וכן יש תמונה שלהם עומדים מתחת איזה בנין בבני ברק ומדברים, אך אני בכוונה לא מביא תמונות כאלה כאן, מאותה סיבה שאני שותק בענין הזה כבר שבוע, שכן אין ענין להמציא מציאות חדשה שאינה נכונה ולטייח או לטאטא כאילו הכל בסדר, וישנם הרבה בעיות שנשארו בעיניהן, ומה שהיה כנראה הוא שיהיה ודי למבין
זה היה אחר צאת אחד מחלקי הילקו"י, וכמדומה לפני חתונת בנו הר' שמואל, כשמרן שליט"א הלך להזמינו לחתונה.

חזור
חלק עליון