אכן לא זכהלא זכה לה? תיארתי לעצמי שמיד אח"כ לקחו אותו לשם...
רק עד 2:30? בעבר היה עד 4:00...
ב"ה אני זכיתי בהיותי בחור לנסוע לשם כמה וכמה שנים ביום ההילולא (ולא רק...)אכן לא זכה
הגיוני, כי אם אומרים 4:00 עד שכולם יוצאים לוקח שעה, ואם אומרים שפתוח עד 4:00 ומתחילים להוציא בשעה 3:00 כולם מתלוננים ולא רוצים לצאת, כי אמרו עד 4:00. לכן אומרים עד 2:30. יפה מאוד.בעיקרון הערבים שם סגורים בבתים כמו עכברים עד המואזין שזה בסביבות 4, אבל שיפנו מהר אומרים עד 2.30
גם אותי תפס המשפט: "זכה ללמוד תורה מפי משה רבינו..."נדמה, שמכל התיעודים מביתו של מרן, זה אחד התיעודים שהכי יחרטו במוחי. איך שהוא חיי את גדלותו של יהושוע בן נון, אתה מרגיש את האש שבוערת. היום כשאנו הולכים לקברים אנחנו הולכים בשביל להתפלל על עצמינו וכו', מרן רצה ללכת לקבר בכדי להיות על מקום קדוש, בכדי להרגיש קירבה ליהושוע. איה גדולים, יתומים אנו.
ההתלהבות המיוחדת של מרן, איי.... מי לא זוכר, כשהיה מגיע לקטע שיוסף נמכר על ידי האחים ויעקב אבינו בוכה (כאן תיכנסו לתמונה, ותנסו להיזכר): ויעקב אבינו היה בוכה ושואל, "איפה יוסף, שיאמר לנו דברי תורה"?????????....... והיה בוכה דמעות שליש!!!גם אותי תפס המשפט: "זכה ללמוד תורה מפי משה רבינו..."
לזכרו תאוות נפש.
יש לך להעלות לכאן הסרטה (/הקלטה)ההתלהבות המיוחדת של מרן, איי.... מי לא זוכר, כשהיה מגיע לקטע שיוסף נמכר על ידי האחים ויעקב אבינו בוכה (כאן תיכנסו לתמונה, ותנסו להיזכר): ויעקב אבינו היה בוכה ושואל, "איפה יוסף, שיאמר לנו דברי תורה"?????????....... והיה בוכה דמעות שליש!!!
אתה באמת "מתבונן במרן", אשריך!!מה שמבהיל ביותר הוא, שמרן מיד אחר כך שוקע בלימוד, וכבר לא שם לב לדיבורים סביבו.
מעניין יש תמונה שפורסמה בהיותו בקבר יהושע בן נון?!אכן לא זכה
כמעט ואין תמונות של רבינו בבית קברות ובציוני הצדיקים מלבד כמה בודדים אשר נער יספרם, בציון החיד"א, קבר רחל, ציון ר' שלום משאש, וקבר הרבנית ע"המעניין יש תמונה שפורסמה בהיותו בקבר יהושע בן נון?!
גם כמדומה בקבר רשב"י בפתח הציון.כמעט ואין תמונות של רבינו בבית קברות ובציוני הצדיקים מלבד כמה בודדים אשר נער יספרם, בציון החיד"א, קבר רחל, ציון ר' שלום משאש, וקבר הרבנית ע"ה
וכן מרן השלחן ערוך, ורבי מאיר בעל הנס. וגם בציון אחד מחכמי ג'רבא שהעלו עצמותיו (שכחתי שמו כעת).גם כמדומה בקבר רשב"י בפתח הציון.