מי יודע איפה וכיצד אפשר לקנות את ספרי מרן זי"ע וספרי בנו ממשיך דרכו מו"ר עט"ר שליט"א
ה הצעיר ני"ו Well-known member 9 אוקטובר 2023 #1 מי יודע איפה וכיצד אפשר לקנות את ספרי מרן זי"ע וספרי בנו ממשיך דרכו מו"ר עט"ר שליט"א
שמעון פ. Active member 10 אוקטובר 2023 #6 נראה אצל ידיד נפשי הרב פנחס ראובן ברחוב כהנמן כמדומני (בני ברק)
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 10 אוקטובר 2023 #7 שמעון פ. אמר: באתר מורשת מרן שופס לחץ כדי להרחיב... מה שידוע לי, האתר הזה כבר לא קיים...
שמעון פ. Active member 11 אוקטובר 2023 #8 בנימין לוריא אמר: מה שידוע לי, האתר הזה כבר לא קיים... לחץ כדי להרחיב... מה שה' ישמור אנחנו (כל חברי הפרום וכל בית ישראל ) חייבים שוב את האתר החשוב הזה!!!!
בנימין לוריא אמר: מה שידוע לי, האתר הזה כבר לא קיים... לחץ כדי להרחיב... מה שה' ישמור אנחנו (כל חברי הפרום וכל בית ישראל ) חייבים שוב את האתר החשוב הזה!!!!
ע עבד ה׳ Well-known member 11 אוקטובר 2023 #9 הם מוכרים את הספרים של מרן שליט"א בזול קבצים מצורפים 20231011_094540.jpg 213.1 KB · צפיות: 30
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 אוקטובר 2023 #10 עבד ה׳ אמר: הם מוכרים את הספרים של מרן שליט"א בזול לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לספרים של מורשת מרן. זה לא כולל ילקו"י וכד'.
עבד ה׳ אמר: הם מוכרים את הספרים של מרן שליט"א בזול לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לספרים של מורשת מרן. זה לא כולל ילקו"י וכד'.
ע עבד ה׳ Well-known member 11 אוקטובר 2023 #11 בנימין לוריא אמר: אתה מתכוון לספרים של מורשת מרן. זה לא כולל ילקו"י וכד'. לחץ כדי להרחיב... אני מהמספר של אשדוד קניתי כמה פעמים ילקוט יוסף ב45 ש"ח
בנימין לוריא אמר: אתה מתכוון לספרים של מורשת מרן. זה לא כולל ילקו"י וכד'. לחץ כדי להרחיב... אני מהמספר של אשדוד קניתי כמה פעמים ילקוט יוסף ב45 ש"ח
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 אוקטובר 2023 #12 עבד ה׳ אמר: אני מהמספר של אשדוד קניתי כמה פעמים ילקוט יוסף ב45 ש"ח לחץ כדי להרחיב... זה רק אצל ניר זעפרני מאשדוד (050-4141233). במקרה הוא זה שמוכר ילקוט יוסף והוא גם נציג של מורשת מרן. אבל רוב הנציגים של מורשת מרן לא קשורים לילקו"י.
עבד ה׳ אמר: אני מהמספר של אשדוד קניתי כמה פעמים ילקוט יוסף ב45 ש"ח לחץ כדי להרחיב... זה רק אצל ניר זעפרני מאשדוד (050-4141233). במקרה הוא זה שמוכר ילקוט יוסף והוא גם נציג של מורשת מרן. אבל רוב הנציגים של מורשת מרן לא קשורים לילקו"י.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 11 אוקטובר 2023 #13 אולי צריך לארגן נציגים בכל הארץ למכירה ספרי מרן פוסק הדור שליטא וספרי שיצאו לאור על ידי מנהלי מורשת מרן
אולי צריך לארגן נציגים בכל הארץ למכירה ספרי מרן פוסק הדור שליטא וספרי שיצאו לאור על ידי מנהלי מורשת מרן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 אוקטובר 2023 #14 אני מכיר רק את ר' יניב עזיז מב"ב (052-7149145) ואת ר' ניר זעפרני מאשדוד (050-4141233). וכמובן, בחנויות הספרים.
אני מכיר רק את ר' יניב עזיז מב"ב (052-7149145) ואת ר' ניר זעפרני מאשדוד (050-4141233). וכמובן, בחנויות הספרים.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 דצמבר (12) 2023 #16 הצעיר ניו אמר: ואת ספרי מרן זיע"א? לחץ כדי להרחיב... איפה עולה סט יביע אומר הכי זול ואיזה גדלים איפה עולה סט יביע אומר הכי זול ואיזה גדלים forum.moreshet-maran.com
הצעיר ניו אמר: ואת ספרי מרן זיע"א? לחץ כדי להרחיב... איפה עולה סט יביע אומר הכי זול ואיזה גדלים איפה עולה סט יביע אומר הכי זול ואיזה גדלים forum.moreshet-maran.com
מורשת מרן Administrator חבר צוות 17 דצמבר (12) 2023 #17 כל ספרי מרן הראש"ל שליט"א ניתנים לרכישה אצל המרכז למורשת מרן, במחירים מוזלים, ניתן ליצור קשר במוקד: 8759*
כל ספרי מרן הראש"ל שליט"א ניתנים לרכישה אצל המרכז למורשת מרן, במחירים מוזלים, ניתן ליצור קשר במוקד: 8759*