נו.... אז מה לאכול מחר בצהוריים בשרי או פרווה? מה שרבך מורה כך תעשה.
פ פשוט Well-known member 14 Jan 2024 #21 יצחק כהן היו אמר: נו.... אז מה לאכול מחר בצהוריים בשרי או פרווה? לחץ כדי להרחיב... מה שרבך מורה כך תעשה.
יצחק כהן היו אמר: נו.... אז מה לאכול מחר בצהוריים בשרי או פרווה? לחץ כדי להרחיב... מה שרבך מורה כך תעשה.
ע"ה ס"ט Well-known member 14 Jan 2024 #22 פשוט אמר: מה שרבך מורה כך תעשה. לחץ כדי להרחיב... מן הסתם רבבות תלמידי מרן הגאב"ד אינם אוכלים...
פ פשוט Well-known member 14 Jan 2024 #23 עה סט אמר: מן הסתם רבבות תלמידי מרן הגאב"ד אינם אוכלים... לחץ כדי להרחיב... כבר מילתי אמורה, שחכם משה שליט"א הינו מחכימי דיהודאי, ויודע מה שעושה, וחותם על מה שנראה לו ראוי.
עה סט אמר: מן הסתם רבבות תלמידי מרן הגאב"ד אינם אוכלים... לחץ כדי להרחיב... כבר מילתי אמורה, שחכם משה שליט"א הינו מחכימי דיהודאי, ויודע מה שעושה, וחותם על מה שנראה לו ראוי.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 14 Jan 2024 #24 פשוט אמר: כבר מילתי אמורה, שחכם משה שליט"א הינו מחכימי דיהודאי, ויודע מה שעושה, וחותם על מה שנראה לו ראוי. לחץ כדי להרחיב... אבל שאלנו את הגרמ צדקה והוא אמר לי שנגיד תודה שלא גוזרים על כל הציבור לא לאכול כל השנה בשני וחמישי בשר עכשיו בשובבים לפחות לא לאכול.
פשוט אמר: כבר מילתי אמורה, שחכם משה שליט"א הינו מחכימי דיהודאי, ויודע מה שעושה, וחותם על מה שנראה לו ראוי. לחץ כדי להרחיב... אבל שאלנו את הגרמ צדקה והוא אמר לי שנגיד תודה שלא גוזרים על כל הציבור לא לאכול כל השנה בשני וחמישי בשר עכשיו בשובבים לפחות לא לאכול.
פ פשוט Well-known member 14 Jan 2024 #25 יצחק כהן היו אמר: אבל שאלנו את הגרמ צדקה והוא אמר לי שנגיד תודה שלא גוזרים על כל הציבור לא לאכול כל השנה בשני וחמישי בשר עכשיו בשובבים לפחות לא לאכול. לחץ כדי להרחיב... אם שאלת אתה וכך אמר לך, אז איני מבין מה שאלתך אם לאכול או לא, כבר הורה לך חכם.
יצחק כהן היו אמר: אבל שאלנו את הגרמ צדקה והוא אמר לי שנגיד תודה שלא גוזרים על כל הציבור לא לאכול כל השנה בשני וחמישי בשר עכשיו בשובבים לפחות לא לאכול. לחץ כדי להרחיב... אם שאלת אתה וכך אמר לך, אז איני מבין מה שאלתך אם לאכול או לא, כבר הורה לך חכם.
פ פשוט Well-known member 15 Jan 2024 #26 מאן דהו הראני היום את דברי כף החיים סוף הלכות תענית סימן תק"פ ס"ק כ"ו - כ"ט, וכן בסימן קל"ד ס"ק ט', עיין שם.
מאן דהו הראני היום את דברי כף החיים סוף הלכות תענית סימן תק"פ ס"ק כ"ו - כ"ט, וכן בסימן קל"ד ס"ק ט', עיין שם.
א אמיתי Active member 15 Jan 2024 #27 פשוט אמר: מאן דהו הראני לחץ כדי להרחיב... תענה למאן דהו, שיש הבדל בין מי משמחמיר על עצמו -שעל זה כוונתו של כף החיים- לבין כמה חכמים שגוזרים על כלל הציבור...
פשוט אמר: מאן דהו הראני לחץ כדי להרחיב... תענה למאן דהו, שיש הבדל בין מי משמחמיר על עצמו -שעל זה כוונתו של כף החיים- לבין כמה חכמים שגוזרים על כלל הציבור...