ח חכם באשי Active member 21 אוקטובר 2022 #41 דרך אחת אמר: ח"ב נערך בידיו לחץ כדי להרחיב... בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן מבט על ת''ח לפי כמה הוא 'נאמן' לפסקי מרן קצת בעייתי הרי מרן עצמו סבל מכך רבות (כמו בעניין בהבא''ח וכו')
דרך אחת אמר: ח"ב נערך בידיו לחץ כדי להרחיב... בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן מבט על ת''ח לפי כמה הוא 'נאמן' לפסקי מרן קצת בעייתי הרי מרן עצמו סבל מכך רבות (כמו בעניין בהבא''ח וכו')
מ משה ברגמן Active member 21 אוקטובר 2022 #42 חכם באשי אמר: בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן לחץ כדי להרחיב... אבל זה לא דרכו של תורה! הוא לא הוציא בחיי מרן כי הרב בןציון לא ראה יבי"א בחייו. מי שכל מטרתו להגיע לאמיתה של תורה לא עושה כאלו חשבונות.
חכם באשי אמר: בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן לחץ כדי להרחיב... אבל זה לא דרכו של תורה! הוא לא הוציא בחיי מרן כי הרב בןציון לא ראה יבי"א בחייו. מי שכל מטרתו להגיע לאמיתה של תורה לא עושה כאלו חשבונות.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 אוקטובר 2022 #43 חכם באשי אמר: בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן לחץ כדי להרחיב... ראה כאן
חכם באשי אמר: בעבר שמעתי שתחת ידו של הגרש''י מאמר תגובה לכל הערותיו של מרן זצ''ל על אורל''צ אך נמנע מלהוציאו מפני כבודו של מרן לחץ כדי להרחיב... ראה כאן
מורשת מרן Administrator חבר צוות 18 ספטמבר (9) 2024 #44 צריך או לא צריך זה שיקול שלנו. מחקו לך את הפוסט ואתה מעלה שוב נגד ההנהלה. ראה הוזהרת לפני השעיה מהפורום.
צריך או לא צריך זה שיקול שלנו. מחקו לך את הפוסט ואתה מעלה שוב נגד ההנהלה. ראה הוזהרת לפני השעיה מהפורום.
פ פשוט מאוד Active member 18 ספטמבר (9) 2024 #45 מורשת מרן אמר: עד שתלמידי מרן לא יקומו ויעשו מעשה, אי אפשר לבוא לאף אחד בטענות. אם אין אני לי מי לי. לחץ כדי להרחיב... זכינו ובס"ד הרב @מורשת מרן שליט"א, עשה מעשה, עושה ומעשה, בהקמת איגוד האברכים והקהילות בראשות מרן הראשון לציון רבינו הגדול פוסק הדור שליט"א. אנו אין לנו קשר לאיגודים כאלו ואחרים, אלא בדרך רבותינו. מי שתלמיד של רבנים אחרים, בכבוד, שילך אליהם. נערך לאחרונה: 18 ספטמבר (9) 2024
מורשת מרן אמר: עד שתלמידי מרן לא יקומו ויעשו מעשה, אי אפשר לבוא לאף אחד בטענות. אם אין אני לי מי לי. לחץ כדי להרחיב... זכינו ובס"ד הרב @מורשת מרן שליט"א, עשה מעשה, עושה ומעשה, בהקמת איגוד האברכים והקהילות בראשות מרן הראשון לציון רבינו הגדול פוסק הדור שליט"א. אנו אין לנו קשר לאיגודים כאלו ואחרים, אלא בדרך רבותינו. מי שתלמיד של רבנים אחרים, בכבוד, שילך אליהם.
י ישראל מאיר Member 18 ספטמבר (9) 2024 #46 פשוט מאוד אמר: זכינו ובס"ד הרב @מורשת מרן שליט"א, עשה מעשה, עושה ומעשה, בהקמת איגוד האברכים והקהילות בראשות מרן הראשון לציון רבינו הגדול פוסק הדור שליט"א. אנו אין לנו קשר לאיגודים כאלו ואחרים, אלא בדרך רבותינו. מי שתלמיד של רבנים אחרים, בכבוד, שילך אליהם. לחץ כדי להרחיב... האיגוד הזה זה דבר אדיר אני שמחתי מאוד מהחוברת על הגיוס אשרינו שזכינו
פשוט מאוד אמר: זכינו ובס"ד הרב @מורשת מרן שליט"א, עשה מעשה, עושה ומעשה, בהקמת איגוד האברכים והקהילות בראשות מרן הראשון לציון רבינו הגדול פוסק הדור שליט"א. אנו אין לנו קשר לאיגודים כאלו ואחרים, אלא בדרך רבותינו. מי שתלמיד של רבנים אחרים, בכבוד, שילך אליהם. לחץ כדי להרחיב... האיגוד הזה זה דבר אדיר אני שמחתי מאוד מהחוברת על הגיוס אשרינו שזכינו