• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

את מי הייתם מזמינים ל"משדר הזכרון" השנתי למרן?

ה' ישראל מאיר יונה

המעניין מכולם - הרב ישראל מאיר יונה - לא מדבר.... אבל מה שכן דיבר בתור הזהב היה מעניין מעל ומעבר! לשנת העשור נראה לי שיתחיל לפתוח...

או אולי אביו מורנו ורבנו ר' אברהם יונה, כמה סיפורים ומעשיות והדרכות יש לו על מרן כמה כמה.

או אולי אביו מורנו ורבנו ר' אברהם יונה, כמה סיפורים ומעשיות והדרכות יש לו על מרן כמה כמה.
באמת הפעם חייבים להביא אותו
באגב ר' ישראל מאיר יונה מחתן בן כמדומני ביום היאר צייט של מרן. או בערב

מה באת לומר בזה.
הרי הרב יגאל כהן היה קשור למרן ואף פתח בית מדרש על שמו.
ומנין לך שאין לו סיפורים חדשים על מרן שעדיין לא שמענו.
גם אני קשור למרן, אבל אין לו סיפורים מכלי ראשון, הוא לא היה נמצא אצל מרן שיש לו סיפורים אישיים.

הרב יששכר יונה
הרב שלמה זביחי
אברהם שלומי, נהגו של מרן
דניאל ענתבי, היה המזכיר האישי של הרב
הרב אמיר קריספל
פנחס יזדי
הרב אבנר כהן
אברהם או רמי גורן - בן של הרב גורן
הבן של רבי דוד משאש - בנו של רבי שלום ע"ה
משה חבושה

ובדיוק על זה שאלתי, מהכ"ת אתה יודע שאין לו. וכי היתה עם מרן כל הזמן, וראית שמעולם הרב יגאל לא היה איתו?!
אני לא אמרתי שמעולם לא היה איתו, הוא היה אצלו אבל אין לו סיפורים אישיים, כך ידוע לי. אם ידוע לך אחרת מצויין. אני כותב מה אני יודע.

לא יודע מה איתכם.
אבל תיכף עוברים 10 שנים!!!! של יתמות, כאב, וגעגוע בלתי פוסק. אין יום שמרן לא נמצא בראש מעיינינו!! אין לנו תמורתו! אין לנו חליפתו! פשוט געגועים! לדרשות! לצ'פכות! למנהיגות! לקירבת ה' שזכינו להרגיש במחיצתו!
געגועים!!

הצעתי אותו לעיל בגלל זה הוא החזיר לי ותייג אותי. אם כי אני התכוונתי ברצינות.
אה, לא ראיתי.
אגב, אני חושב שיצטרכו להוציא עוד כסף אם יזמינו את יצחק משען, שכן יצטרכו מישהו שיטשטש את הפנים.

חזור
חלק עליון