• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

    בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

    כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

    הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

    אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

    ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

    חזקו ואמצו!

בדיחות וחיקויים

ידוע שהבדרן שאול חיון היה יודע לחקות את קולו של מרן מלכא זיע"א והיה מתלבש בגלימתו והיה מחקה את כולו אחת לאחת. אך לא היה אומר ח"ו דברי זלזול, אלא מדבר דברי תורה וביטויים של מרן מלכא וכו' ואז היה מי שהתעורר נגדו ושאל מרן הגר"מ מאזוז שליט"א ע"כ והשיבו שאם אינו עושה ח"ו דברי זלזול בקולו של מרן וכו' אין כאן חשש. ואף הביא לכך ראיה מדברי הנודע ביהודה שהתיר לחזן לחקות את קולו וכו'. ע"ש.
 
יש לי חבר [חברותא שלי בישיבה קטנה] סיפר לי שבן דוד שלו היה מחeה הרבה רבנים והיה מעוכב שידוך והגיע למרן לבקש מחילה ומרן קיבלו בחביבות גדולה ומחל לו ואמר לו מרן בבדיחותא שיש אשכנזים שמחehם אותו, כאילו להם יש קול יותר יפה....
 
הנה לך הערב שהרב גלזר מחקה את מרן בפניו וזה לא הפעם הראשונה, ורבינו נהנה וצוחק ושמח, וזאת מלבד שלל החיקויים שמצוין אצלו לרבים מרבני וליצני דורנו
הגה"צ רבי ליאור גלזר שליט"א ביקש ממני בשבת המרורממת של 'קו ההלכה הספרדי' לשאול את רבינו הגדול מרן שליט"א האם הוא מקפיד על כך שהוא יחקה אותו. מרן חייך וענה לי בזה"ל 'שיחקה!, אני לא מקפיד....!
 


כתוב את תגובתך
חזור
חלק עליון