וכנראה גם במומלצים של הגאון הרב אלבז....במומלצים של כושרות
נראה לי שהשואל כבר ידע הפרט הזאת לפני ששאל. ועדיין ביקש חוות דעת נוספת בתורת אין הנחתום מעיד על עיסתווכנראה גם במומלצים של הגאון הרב אלבז....
אז אל תאכל שום דבר כי א"א להאמין לנותני הכשרותבתורת אין הנחתום מעיד על עיסתו
או תאכל מה שגוף נטראלי מעידים עליואז אל תאכל שום דבר כי א"א להאמין לנותני הכשרות
רב מהכשר פלוני שאומר שאלמוני ברמה גבוהה.איזה רב בקי בהכשריים ולא מערבב את המוח ומבין באמת בהכשרים שאפשר לשאול אותו כל מיני פרטים
?
רב שלא מוציא ציציות...איזה רב בקי בהכשריים ולא מערבב את המוח ומבין באמת בהכשרים שאפשר לשאול אותו כל מיני פרטים
?
כבר דברנו על זה בפורום בס"דאו תאכל מה שגוף נטראלי מעידים עליו
ומאן ניהורב מהכשר פלוני שאומר שאלמוני ברמה גבוהה.
הרב סאלים יש לי נפק"מרב שלא מוציא ציציות...
אם אני זוכר נכון הם במומלצים של כושרות.
תודה.הצג קובץ מצורף 19561
הצג קובץ מצורף 19562
איתכם בקניות - מומלצי כושרות - ייעוץ והכוונה בכשרות
עושים סדר בכשרות! האתר המקצועי שיתן לכם את המידע על כל מה שבאמת עומד מאחרי מערכת הכשרותwww.kosharot.co.il
הדבר פשוט וברור שכל גדול שעומד תחת כשרות כזאת או אחרת נאמן אתו גדול לומר שההכשר הוא טוב וודאי שאפשר לסמוך עליו לכתחילה כמש''כ מו''ר הרש''ל שליט''א בספו ילקוט יוסף הלכ' פסח ח''ב עמ' קיד וז''ל :וכנראה גם במומלצים של הגאון הרב אלבז....
מחילה מכבודכם, אבל כמדומני שהרה"ג אוירבאך זצ"ל בזמן שהיה חי, היה מפרסם בכל בתי הכנסת שאפשר לאכול רבנות מהדרין תחת כשרותו, ובגלל זה היו סומכים על הכשרות שלו.נראה לי שהשואל כבר ידע הפרט הזאת לפני ששאל. ועדיין ביקש חוות דעת נוספת בתורת אין הנחתום מעיד על עיסתו
אולי ביין של יקבי רמת הגולן...ובגלל זה היו סומכים על הכשרות שלו.
אולי מיעוט.אני ראיתי חרדים שאוכלים עוף של הרב אוירבאך זצ"ל.
לא זכיתי.אולי הרב פשוט מטבריה
מקישים שטרודל כזה @ ובצמוד לו את שם החבר שהנך רוצה להוסיף.(אם אפשר לאמר לי איך אני מוסיף שם של אחד מחברי הפורום שמתריע לו שהזכרתי אותו - לא יודע איך קוראים לזה בדיוק)