כמה בחינות מתאריך ר"ח א' אב תשפ"ג
א אליהוב New member 20 יולי (7) 2023 #1 כמה בחינות מתאריך ר"ח א' אב תשפ"ג קבצים מצורפים שחיטה - אב תשפג.pdf 751.1 KB · צפיות: 5
פותח הדיון פותח הדיון א אליהוב New member 20 יולי (7) 2023 #2 כמה קבצים מבחינות אב תשפ"ג קבצים מצורפים איסור והיתר - אב תשפג.pdf 1.2 MB · צפיות: 5 חגים - אב תשפג.pdf 706.3 KB · צפיות: 5 חגים רבנים צבאים - אב תשפג.pdf 667.9 KB · צפיות: 6 נדה - אב תשפג.pdf 1.2 MB · צפיות: 8 עירובין - אב תשפג.pdf 988 KB · צפיות: 5 עירובין רבנים צבאים - אב תשפג.pdf 621.4 KB · צפיות: 4 פסח ויוט רבנים צבאים - אב תשפג.pdf 744.7 KB · צפיות: 3 שמחות - אב תשפג.pdf 1 MB · צפיות: 2 תפילה רבנים צבאים - אב תשפג.pdf 623.8 KB · צפיות: 3
א אהרן כהן Well-known member 20 יולי (7) 2023 #3 יש לי חבר שרוצה את המבחן שיהיה ביום ראשון (על שבת), האם תוכל לעלותו? (כמובן לאחר יום ראשון...)
פותח הדיון פותח הדיון א אליהוב New member 21 יולי (7) 2023 #4 מצטער, השגתי את השאלונים ששלחתי כיון שנבחנתי ביום רביעי. בהצלחה.
א אהרן כהן Well-known member 21 יולי (7) 2023 #5 אהרן כהן אמר: יש לי חבר שרוצה את המבחן שיהיה ביום ראשון (על שבת), האם תוכל לעלותו? (כמובן לאחר יום ראשון...) לחץ כדי להרחיב... אם מישהו אחר יש לו או מכיר מישהו שיש לו את זה, אשמח אם יעלהו לכאן, ואעביר לחבר. ייש"כ.
אהרן כהן אמר: יש לי חבר שרוצה את המבחן שיהיה ביום ראשון (על שבת), האם תוכל לעלותו? (כמובן לאחר יום ראשון...) לחץ כדי להרחיב... אם מישהו אחר יש לו או מכיר מישהו שיש לו את זה, אשמח אם יעלהו לכאן, ואעביר לחבר. ייש"כ.