מועדי המבחנים יתקיימו כסידרם, מועד שבט הוא במקום מועד חשון שנדחההאם יהיה מבחנם גם במועד ניסן כמו בכל שנה ?
נראה לי שתמיד אדם יכול להבחן כמה פעמים. גם אם הוא עבר, זכותו לגשת שוב כדי להשיג ציון יותר טובלמי שלא עבר בשבט לא יהיה אפשרות להבחן בניסן מפני שעדיין לא יהיה תוצאות של המבחנים ולא תדע אם עברת או לא
בשורה טובה תדשן עצםהחל מהמבחן הקרוב, מיד בתום המבחן יעלה המבחן והתשובות לאתר הרבנות.
יש למישהו מידע מתי צפויים לקבל תוצאות מבחני אב תשפ"ג?
אני מבין מדבריך שלא יוכלו להבחן על החומר של חשון שוב פעם בניסן ומי שלא יכול להבחן במועד שבט יצטרך לחכות עד חשון הבאמועדי המבחנים יתקיימו כסידרם, מועד שבט הוא במקום מועד חשון שנדחה
אתה יודע האם יש מועד ב לכל מבחן או שמי שלא עבר צריך לחכות שנה שלמהנראה לי שתמיד אדם יכול להבחן כמה פעמים. גם אם הוא עבר, זכותו לגשת שוב כדי להשיג ציון יותר טוב
(יש לי חבר שעבר מבחן במקוואות לאחר ערעור, ולאחר שסיים את כל המבחנים הוא ניגש למקוואות שוב, כדי שלא ירננו אחריו ש"סידר" משהו כדי שיעבירו אותו)
במבחני דיינות בלבד ניתן להכניס ש"ס עם ההערותוכן עוד שאלה האם ניתן להכניס ש"ס עם הערות וסימונים שיש לי על זה למבחן
מותר גם ש"ס עם מפרשים (לדוג' ר"נ ומרדכי)?במבחני דיינות בלבד ניתן להכניס ש"ס עם ההערות
במבחני רבנות אסור
מישהו יודע מה זה התאמות?ניתן להגיש בקשות להתאמות עד ליום חמישי, ט"ז טבת תשפ"ד (28.12.23). יודגש כי בקשה לקבלת התאמות נדרש להגיש מחדש בכל מועד בחינות.
שמעתי שהכוונה התאמה לנכים לדרכי הגעה לחדרי המבחנים. כדאי לברר אם זה כוונתם, ופעם אחרת שיכתבו יותר ברור.מישהו יודע מה זה התאמות?
כשאתה נרשם באופן דיגטלי תלחץ על האופציה של צריך התאמה ויגלו לעיניך כל ההתאמות שיש, מזכרוני לפני חודש אין שם משהו מיוחד, הקראת המבחן אולי וכד', מקסימום תוספת זמן, וגם זה אני לא בטוחשמעתי שהכוונה התאמה לנכים לדרכי הגעה לחדרי המבחנים. כדאי לברר אם זה כוונתם, ופעם אחרת שיכתבו יותר ברור.
במחילה, לא מדוייק. מותר להכניס ש"ס ללא רמב"ם ושו"ע בסוף הגמרא. אסור (!) להכניס שום ההערה על גבי הכתב, למעט צייונים לקוניים, כמו לדוגמא: ע' רא"ש, ע' מרדכי וכדומה. במבחנים האחרונים היתה הקפדה משמעותית על הנ"ל. בעיני ראיתי איך שבודקים עשרות נבחנים, גמרא אחרי גמרא המונחת ע"ג השולחן, ואף פסלו גמרות שהיה בהם יותר מדי סימונים. ויש כאלה שאף נפסל מבחנם לאלתר. בהצלחה מרובה!במבחני דיינות בלבד ניתן להכניס ש"ס עם ההערות
במבחני רבנות אסור
אתה בטוח שאת זה אפשר?למעט צייונים לקוניים, כמו לדוגמא: ע' רא"ש, ע' מרדכי וכדומה
כן, זה כתוב בהוראות למבחןאתה בטוח שאת זה אפשר?
תוכל להעלות א"ז או קישור כי אני לא מוצא א"זכן, זה כתוב בהוראות למבחן