@Methanal Nogauker תודה רבה על כל העדכונים
מצטרף. ייש"כ@Methanal Nogauker תודה רבה על כל העדכונים
הציונים של מועד שבט?הציונים הוזנו ב"ה יראו אותם בראשון באיזור האישי, בנוסף ישלח מיילים, וסמסים והודעות קוליות
שלי הגיע ב"ה...
ברוך ה' גם אני קיבלתי.. 2 בודקים.
משהו ממכם קיבל ציונים על חושן א שנעשה בשבט האחרון?גם אני קיבלתי
אני קיבלתי בערב תשעה באב. מכיר עוד אחד שקיבל ג"כ בערב תשעה באב. מדבר כמובן על חושן א' שהיה בער"ח אדר א.משהו ממכם קיבל ציונים על חושן א שנעשה בשבט האחרון?
או שמכיר מישהו שקיבל כבר ציונים?
או מכיר מישהו מהרבנות שיכול לתת לי הערכה/כיוון מתי אקבל ציון?
זה ממש חשוב לי כדי לדעת האם להרשם למבחן של חשון תשפה
תודה רבה!
יש איזה אפשרות לבדוק ולקבל אינדיקציה מה עם הציון שלי?אני קיבלתי בערב תשעה באב. מכיר עוד אחד שקיבל ג"כ בערב תשעה באב. מדבר כמובן על חושן א' שהיה בער"ח אדר א.
מכיר עוד שמונה אחרים שעשו איתי ועדיין לא קיבלו. שמעתי שחלק מהמבחנים נשלחו לבדיקה אצל דיינים אחרים (לא הרב הרוש והרב אייל יוסף שעשו את המבחן) והם לוקחים את הזמן...
יש מידע מתי יגיעו ציונים על מבחני ניסן בהלכ' ברכות?הציונים הוזנו ב"ה יראו אותם בראשון באיזור האישי, בנוסף ישלח מיילים, וסמסים והודעות קוליות
מאמין שהפעימה הבאה והאחרונה של פרסום שאריות ניסן סוף שבוע הבא.. אל.תתפוס על המילהיש מידע מתי יגיעו ציונים על מבחני ניסן בהלכ' ברכות?
למועד אב יש כיוון להפתיע אותנו ולהחזיר תשובה מוקדם?מאמין שהפעימה הבאה והאחרונה של פרסום שאריות ניסן סוף שבוע הבא.. אל.תתפוס על המילה
תשובות על חושן משפט ב' מועד ניסן מתי יהיה תשובות?מאמין שהפעימה הבאה והאחרונה של פרסום שאריות ניסן סוף שבוע הבא.. אל.תתפוס על המילה
אם חו"מ א' וב' זה אותם בודקיםתשובות על חושן משפט ב' מועד ניסן מתי יהיה תשובות?
אתמול נאמר לי שזה ייקח עוד חודש וחצי. עשיתי חישוב לפי ימים נטו וכבר היום יש פיגור של כ- 40 ימים. גם אני ממתין לחושן ב' מועד ניסן תשפ''ד.תשובות על חושן משפט ב' מועד ניסן מתי יהיה תשובות?