יהודה הכהן
Member
איך אני רואה את התוצאות של המבחנים
(ניסיתי באיזור האישי ולא ראיתי כלום)
מצד ימין למטה יש שורה של "לימודים והשכלה" תלחץ על זה ותוכל לראות את המבחן והמועד עם הנושא שעליו נבחנתאיך אני רואה את התוצאות של המבחנים
אני לא רואה שורה כזומצד ימין למטה יש שורה של "לימודים והשכלה" תלחץ על זה ותוכל לראות את המבחן והמועד עם הנושא שעליו נבחנת
כולל הפשרות להוריד את מחברת הבחינה (התשובות שכתבת)
בהצלחה
כנראה שזה המבחן הראשון שלך, ואו שעדיין לא עודכן הציון, או שחלילה לא עברת.אני לא רואה שורה כזו
גם אם לא עוברים צריך לראות את השורה הזו, יש לי כמה אברכים בכולל שלא עברו ויש להם את השורה.כנראה שזה המבחן הראשון שלך, ואו שעדיין לא עודכן הציון, או שחלילה לא עברת.
כנראה שזה המבחן הראשון שלך,
גם אם לא עוברים צריך לראות את השורה הזו, יש לי כמה אברכים בכולל שלא עברו ויש להם את השורה.
יכול להיות שזה מבחן ראשון
קיים באתר הרבנות הראשיתהאם יש למי מהפורום את המבחן על הלכות שבת של מועד שבט האחרון.
אם יוכל להביאו כאן.
בברכה
יכול להגיש ערעור טכני, ללא תשלוםפער שהוא לא נורמלי עכ"פ אם הבן אדם ידע את החומר ובוחן אחד נתן X אין סיבה שהפער יהיה יותר מ5-7 נקודות בין בוחן לבוחן
90 ימי עסקים כמובן...מה עם תוצאות ניסן? ביום ראשון עובר 90 יום!!
לא תדאג ביום ראשון, שני כבר תראה באיזור האישי.90 ימי עסקים כמובן...
אתה אומר מידיעה?לא תדאג ביום ראשון, שני כבר תראה באיזור האישי.
מניסיון מה שהוא אומר זה מידיעה...אתה אומר מידיעה?
מאכזב... אבל תודה על העדכוןהיה אמור להתפרסם באתמול, יש עיכוב בגלל המחשוב, עד סוף השבוע יפורסם, אין הבדל בין ראשונה לשניה
יש עדכון?היה אמור להתפרסם באתמול, יש עיכוב בגלל המחשוב, עד סוף השבוע יפורסם, אין הבדל בין ראשונה לשניה
יכול להיות שזה מבחן ראשון ולא עדכנו עדיין את הציון ועל כן טרם נראתה שורה זו בחלקך