• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

ציוני בחינות מועד שבט

אבסורד.
שמעתי מחברים שהגישו ערעור על הציון שלהם, ורק עכשיו בבין הזמנים שלחו להם אפשרות לערער תוך 14 יום, אלו ימים שנמצאים עם המשפחה ובנופש ויש שלא ראו את המייל רק אחרי כמה ימים. וצריך לשבת בכובד ראש לראות איך ומה כותבים בכתב הערעור על מה שיש לערער. ובפרט שהיו הפרשים גדולים בציון בין ב' הבודקים, וכמו שהזכירו כאן בפורום.

הציונים הוזנו ב"ה יראו אותם בראשון באיזור האישי, בנוסף ישלח מיילים, וסמסים והודעות קוליות
הציונים של מועד שבט?
כי אני עדיין לא קיבלתי
אני בודק כל הזמן, האם קיבלתי ציון עובר
כדי לדעת אם להרשם כעת למועד חשון
יש לכבודו פתרון בשבילי
איך אוכל לדעת האם עברתי?

שלי הגיע ב"ה...
ברוך ה' גם אני קיבלתי.. 2 בודקים.
גם אני קיבלתי
משהו ממכם קיבל ציונים על חושן א שנעשה בשבט האחרון?
או שמכיר מישהו שקיבל כבר ציונים?
או מכיר מישהו מהרבנות שיכול לתת לי הערכה/כיוון מתי אקבל ציון?
זה ממש חשוב לי כדי לדעת האם להרשם למבחן של חשון תשפה
תודה רבה!

משהו ממכם קיבל ציונים על חושן א שנעשה בשבט האחרון?
או שמכיר מישהו שקיבל כבר ציונים?
או מכיר מישהו מהרבנות שיכול לתת לי הערכה/כיוון מתי אקבל ציון?
זה ממש חשוב לי כדי לדעת האם להרשם למבחן של חשון תשפה
תודה רבה!
אני קיבלתי בערב תשעה באב. מכיר עוד אחד שקיבל ג"כ בערב תשעה באב. מדבר כמובן על חושן א' שהיה בער"ח אדר א.

מכיר עוד שמונה אחרים שעשו איתי ועדיין לא קיבלו. שמעתי שחלק מהמבחנים נשלחו לבדיקה אצל דיינים אחרים (לא הרב הרוש והרב אייל יוסף שעשו את המבחן) והם לוקחים את הזמן...

אני קיבלתי בערב תשעה באב. מכיר עוד אחד שקיבל ג"כ בערב תשעה באב. מדבר כמובן על חושן א' שהיה בער"ח אדר א.

מכיר עוד שמונה אחרים שעשו איתי ועדיין לא קיבלו. שמעתי שחלק מהמבחנים נשלחו לבדיקה אצל דיינים אחרים (לא הרב הרוש והרב אייל יוסף שעשו את המבחן) והם לוקחים את הזמן...
יש איזה אפשרות לבדוק ולקבל אינדיקציה מה עם הציון שלי?
(שלחתי פניה מקוונת לפני יותר משבועיים(ב14 באוגוסט) ושום תגובה)

חזור
חלק עליון