בחירות לרבני ערים

רק הערכה שלי:
לש"ס יש מספר מסויים של מצביעים שהם יצביעו בכל מקרה למי שא"ד תמוך. שאר הקולות יתחלקו בין שני המועמדים האחרים, אז כך שההתמודדות של עוד מועמדים רק מיטיבה עם ש"ס.
ואגב, מה הקשר של תמיכת דגל והרצת מועמד דתי לאומי? במה הוא שונה מהרב סדר שנבחר בסביון?
הוא גם יליד העיר וגם רב קהילה גדולה בבאר שבע ובנוסף הוא כבר רב עיר
ובדרך אגב הוא בקיא גדול בספרי מרן זיע"א

הרב גד רווח דתי לאומי?
כן
מתוך ויקיפדיה:
נולד בשנת 1980 (ה'תש"ם) בבאר שבע. הוא למד בישיבה התיכונית 'בני עקיבא-אהל שלמה' בעיר, ולאחר מכן כשנה בישיבת ההסדר קרני שומרון, שם למד אצל הרב יצחק הלוי. לאחר מכן התגייס לצה"ל דרך מסלול ההסדר. לאחר שירותו בצבא עבר ללמוד בכולל בית מוריה בעיר, אצל הרב שמעון כהן רב שכונה י"א, למשך כ-10 שנים. בגיל 28 קיבל הסמכה לרבנות עיר.

קבצים מצורפים

• הרב גד רווח.jpg
    הרב גד רווח.jpg
    79.1 KB · צפיות: 8
רק הערכה שלי:
לש"ס יש מספר מסויים של מצביעים שהם יצביעו בכל מקרה למי שא"ד תמוך. שאר הקולות יתחלקו בין שני המועמדים האחרים, אז כך שההתמודדות של עוד מועמדים רק מיטיבה עם ש"ס.
ואגב, מה הקשר של תמיכת דגל והרצת מועמד דתי לאומי? במה הוא שונה מהרב סדר שנבחר בסביון?
הוא שונה בהרבה.
הוא בקיא בספרי מרן זיע"א.
והוא מגיע גם למרן שליט"א.
ואני חושב שהמהלך שהוא עשה הוא פשוט, כעת הוא התמודד על הרבנות, שמו יותר התפרסם, ככה שבפעם הבאה הוא יגדיל את הסיכויים שלו.
כי עכשיו אני לא חושב שיש לו סיכוי, שהרב יורם כהן הוא אחד הרבנים הכי דומיננטים בעיר, עם השפעה רחבה, ובפרט שראש העיר רוצה אותו, ומנגד יש את הרב אברהם שגם לו יש סיכויים מאוד גדולים ובעזרת ה' שיבחר.
ככה שלרב רווח אין כ"כ סיכוי הפעם.

הוא שונה בהרבה.
הוא בקיא בספרי מרן זיע"א.
והוא מגיע גם למרן שליט"א.
ואני חושב שהמהלך שהוא עשה הוא פשוט, כעת הוא התמודד על הרבנות, שמו יותר התפרסם, ככה שבפעם הבאה הוא יגדיל את הסיכויים שלו.
כי עכשיו אני לא חושב שיש לו סיכוי, שהרב יורם כהן הוא אחד הרבנים הכי דומיננטים בעיר, עם השפעה רחבה, ובפרט שראש העיר רוצה אותו, ומנגד יש את הרב אברהם שגם לו יש סיכויים מאוד גדולים ובעזרת ה' שיבחר.
ככה שלרב רווח אין כ"כ סיכוי הפעם.
הכל השי"ת

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון