תלמיד מר"ן
Well-known member
יום ראשון בע"ה..הבחירות כמדומני בכא' שבט, שהיה איזה בעיה מול בג"ץ בגלל הגוף הבוחר, אבל זה הסתדר.
יום ראשון בע"ה..הבחירות כמדומני בכא' שבט, שהיה איזה בעיה מול בג"ץ בגלל הגוף הבוחר, אבל זה הסתדר.
בגבעתיים הבחירות ביט' אדר
על איזה כבודו מכוון ?נ.ב.
הבחירות כמדומני בכא' שבט, שהיה איזה בעיה מול בג"ץ בגלל הגוף הבוחר, אבל זה הסתדר.
יש יותר פרטים ?העתירות בתל אביב נמשכו, ובג"ץ שחרר את זה. כעת יקבעו זמן חדש והבחירות בעז"ה בקרוב.
כך פורסם האם כת"ר יחפוץ שאעלה תמונה??בערוץ 2000? אולי3000?
באר שבעעל איזה כבודו מכוון ?
תוצאה נוספת לפילוג החרדי [דגה"ת וש"ס]בבחירות לסביון נחבר הרב אורי סדן, מועמד הציונות הדתית
זה לא בטוחתוצאה נוספת לפילוג החרדי [דגה"ת וש"ס]
אני לא חושד את צוהר, שתמכו בו בצורה נמרצת סתם...זה לא בטוח
היו שם 19 חברים בגוף הבוחר, מתוכם נראה שהצביעו 16 להרב סדן, ו3 להרב עמור. כלומר שנציג דגל התורה קיבל 0 קולות. אז היכן הפילוג?
יכול גם שיש דברים מאחורי הקלעים שאיננו יודעים. סוף סוף הרב סדן תלמיד חכם גדול, ומחברי מכון כת"ר ובית הדין ארץ חמדה, שלא בדיוק בקו של צהר.
הם תמכו במישהו אחר, וכשהבינו שהולכים להפסיד, העבירו אליו את התמיכה.אני לא חושד את צוהר, שתמכו בו בצורה נמרצת סתם...
הרב, מן הידוע לי להד"מהם תמכו במישהו אחר, וכשהבינו שהולכים להפסיד, העבירו אליו את התמיכה.
אני מכיר את אחד מן המתמודדיםמי המועמדים בגבעתיים?
מניתוח התוצאות, ברור שנציגי שר הדתות, לפחות חלק מהם הצביעו עבור הרב סבן. כך שזה לא נפילה של ש"ס, אלא חלק מדיל ארצי.הרב, מן הידוע לי להד"מ
מעניין אם כן מדוע מש"ס החליטו לבכות את ההפסדמניתוח התוצאות, ברור שנציגי שר הדתות, לפחות חלק מהם הצביעו עבור הרב סבן. כך שזה לא נפילה של ש"ס, אלא חלק מדיל ארצי.
ש"ס לא בכו על זה, זה העיתונאים שעשו מיזה צ'ימע'ס אחרי ההודעה של גפני.מעניין אם כן מדוע מש"ס החליטו לבכות את ההפסד
רק הערכה שלי:אחרי ההפסד בסביון: המבחן הגורלי של ש"ס ודגל התורה - אמס
ביום ראשון: הבחירות הדרמטיות לרבנות באר שבע. בנו של הגר"י דרעי זצ"ל מול מועמד ראש העיר דנילוביץ' ונציג 'דגל התורה'. אחרי ההפסד בסביון, ש"ס ודגל התורה נאבקות על התפקיד היוקרתי של בירת הנגבwww.emess.co.il