צאלח מנצור
Well-known member
זה התרגום?תמיה אני לך
לא ראית את הקונטרס שהוציא אחרי פטירת הרב זצ"ל
כולו חרוזים
חכמה מופלאה
זה התרגום?תמיה אני לך
כולו חרוזים
חכמה מופלאה
אכן.זה התרגום?
משה ויסברג: ראש ישיבת תורה אור ורב שכונת דרום בבאר שבע הגרא"מ מאמאן מספיד כעת בעצרת המרכזית בבאר שבע על הגר"י דרעי זצ"ל
הצג קובץ מצורף 22676
לא שמתי לבתמיה אני לך
כולו חרוזים
חכמה מופלאה
אגב, השמועות מספרות שמרן רבינו עובדיה היה הסנדק שלוהרב לב, ודאי שלא [לא שלא ייתכן שהגיע לנחם, אלא שזה פשוט לא הוא...]
שמא ידוע למישהו היכן ביקר עוד מרן רבינו שליט"א בדרכו [יש לי תמונות, אבל שמא יש גבול...]?מאחורי 'הפרגוד': הראשון לציון הגר"י יוסף ורבה של מגדל העמק הגרי"ד גרוסמן, מנחמים אצל משפחת דרעי בבאר שבע, לצד אנשי התקשורת ישראל כהן ואבי מימרן
הצג קובץ מצורף 22672
השמועה הראשונה נכונה.אגב, השמועות מספרות שמרן רבינו עובדיה היה הסנדק שלו
שמא ידוע למישהו היכן ביקר עוד מרן רבינו שליט"א בדרכו [יש לי תמונות, אבל שמא יש גבול...]?
יש לך את התמונה של רבינו הינוקא קדישא שליט''א בבירור.אמש בחצות לילה הגיע הינוקא לנחם את בני הגר"י דרעי זצ"ל. בבאר שבע וביקש לאחר הניחום לראות את חדר הלימוד של הרב זצ"ל, הינוקא והגר"י דרעי היו בקשר תמידי
הצג קובץ מצורף 22649
לא, זה הרב מזוז (משגיח בישיבת אור דוד כמדומני).
אמת שהרה"ג מיכאל מאזוז הוא משגיח בישיבה ושיחותיו ממש מחזקות, אך בתמונה זהו אחיו הרב גבריאל וגם הוא ת"ח וכמדומני שהוא מנהל ת"תנכון זה הרב מיכאל מאזוז משגיח בישיבת אור דוד בראשות הרב דניאל זר
לכן הוא הגיע ביחד עם הרב זר
יש לו שיחות מחזקות מאד, כדאי לשמוע אותו!
וגם חתנו של הרב זר שליט"אאמת שהרה"ג מיכאל מאזוז הוא משגיח בישיבה ושיחותיו ממש מחזקות, אך בתמונה זהו אחיו הרב גבריאל וגם הוא ת"ח וכמדומני שהוא מנהל ת"ת
זה פשוט מתוך סרטוןיש לך את התמונה של רבינו הינוקא קדישא שליט''א בבירור.
יש לו קונ' שלם בסגנון זה על מרן זיע"א בשם ויוסף הוא המשביר, ונדפס אח"כ בא' מחלקי שמע שלמה.זה אינו מכתב, זו יצירה.
מעולם לא הכרתי את כוחו של הגרש"מ בכתיבה כזו.
כבר כתבתי על זה לעיל....לפי מה שהבנתי פוסק הדור לא אמור להגיע לעצרת היום ב7:00 כי מרן היה כבר ב5:00 בשיעור. חבל... יש לי כמה חברים נסעו מיוחד לשם בכדי לראות את גדול הדור
ומשמאלו זה הרב ישראל מאיר יונה.מימינו זה הרב שניאור זלמן רווח?
לייתר דיוק נדפס אח"כ בספרו מצוקי ארץנדפס אח"כ בא' מחלקי שמע שלמה