• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

ברוך דיין האמת - הגאון רבי דוד צדקה זצוק"ל

וזאת למודעי כי אני בטעות העליתי תמונה שטוב עשו שנמחקה, וכלו תלונותי אחרי שהרגשתי בכך, ויישר כחם של העוסקים במלאכת הקודש שבחנו זאת בעינא פקיחא וכך ראוי לעשות.
אולי כבודו יוכל לחתוך שוליים מסביב לכל מה שבעייתי בתמונות (או לטשטש) וכך נזכה אכן כן לחוות מה שניתן ואפשר.

חזק וברוך תהיה!​

נערך לאחרונה:
אולי כבודו יוכל לחתוך שוליים מסביב לכל מה שבעייתי בתמונות (או לטשטש) וכך נזכה אכן כן לחוות מה שניתן ואפשר.

חזק וברוך תהיה!​
זאת התמונה המדוברת אחרי חיתוך כבר הביאו אותה לעיל

קבצים מצורפים

• אזכרה 30 רבי דוד צדקא (7).jpg
    אזכרה 30 רבי דוד צדקא (7).jpg
    310.2 KB · צפיות: 18
לא מחלוקת, אלא דיון הלכתי.
היות והמיטה נעלמה מן העין, התפלל מנחה וערבית קודם השקיעה. וחשבו שהקבורה היתה קודם השקיעה. נמצא שעלה לו יום אחד.
בפועל הקבורה היתה לאחר השקיעה.
בדיוק וע"כ אינני רואה כאן סיבה לשאול מה ששאלו מדוע שאל גם לרב עמר ואין זה מחלוקת כאן:
האם סומכים על בעל הלכות גדולות
לפי מרן הרב יצחק: כן.
לפי הרב עמאר: לא.
בשעה האחרונה דיברתי עם הנכד על הכל וזה מה שהוא אמר.
וממש זה מזכיר לי את אברהם אבינו, תארו לכם שנגיד "אחרי שנועץ אברהם אבינו באשכול איך לקיים את ציווי ה' בברית מילה, הלך לענר ונועץ איתו ולבסוף נועץ בממרא"
לא. זה לא ככה.
"אשכול, ענר וממרא הם יקחו חלקם" הועילו בייעוץ ויקבלו חלקם וזה שהרב עמר נשאל אחרון- אינו מקטין כלל את מעמדו של מרן הרשל"צ בכך שכבר השיב בנושא ובכל אופן- ברכות על כל הידיעות והכל...

בדיוק וע"כ אינני רואה כאן סיבה לשאול מה ששאלו מדוע שאל גם לרב עמר ואין זה מחלוקת כאן:

וממש זה מזכיר לי את אברהם אבינו, תארו לכם שנגיד "אחרי שנועץ אברהם אבינו באשכול איך לקיים את ציווי ה' בברית מילה, הלך לענר ונועץ איתו ולבסוף נועץ בממרא"
לא. זה לא ככה.
"אשכול, ענר וממרא הם יקחו חלקם" הועילו בייעוץ ויקבלו חלקם וזה שהרב עמר נשאל אחרון- אינו מקטין כלל את מעמדו של מרן הרשל"צ בכך שכבר השיב בנושא ובכל אופן- ברכות על כל הידיעות והכל...
די היה נגמר.

חזור
חלק עליון