• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן]

הנה ידוע בשער בת רבים דקיי"ל בעלמא ד"כל שמועה טעונה מקור"...

מורשת מרן אונליין אתמול ב־00:41
אי אפשר כבר להמשיך לשתוק ! |זקן מועצת החכמים הגר"מ מאיה התבטא בחריפות נגד מעצר בני הישיבות, ואמר כי בכוונתו לעלות על בתיהם של גדולי ישראל בימים הקרובים, במטרה ליזום עצרת מרובת משתתפים נגד המעצרים
👍4

חמישה מתוך ששת העצורים בבתיהם בעוון לימוד תורה - בני העדה הבוכרית • בקהילה זועמים: "תחושה של אפליה ממוסדת, מזכיר ימים חשוכים" • אצבע מאשימה מופנית כלפי הסיעות החרדיות: "אין מי שייצג אותנו בכנסת"​

רק ספרדים אריה אפי' לא אומר משהו מה הולך שם ??

"אומן אומן ראש השנה!!!"

פתאום כ-ל הנציגות החרדית עומדת על הרגליים האחוריות ופשוט מודיעים מראש כי לא יסוגו אחור!

נשמעים איומים ואמירות בומבסטיות כמו "אם לא יתנו לחסידי ברסלב לטוס לאומן-נתב"ג יחסם!"

והשאלה נשאלת: היכן היתה הנציגות החרדית ואיומיה סביב נושא חוק הגיוס, מעונות וכו' וכו'

ומה קרה פתאום שבשביל "אומן ראש השנה שלי" מתאבדים ומאיימים להעלות את המדינה באש???

אשמח לתגובות (באם ישנם...)

נערך לאחרונה:
"אומן אומן ראש השנה!!!"

פתאום כ-ל הנציגות החרדית עומדת על הרגליים האחוריות ופשוט מודיעים מראש כי לא יסוגו אחור!

נשמעים איומים ואמירות בומבסטיות כמו "אם לא יתנו לחסידי ברסלב לטוס לאומן-נתב"ג יחסם!"

והשאלה נשאלת: היכן היתה הנציגות החרדית ואיומיה סביב נושא חוק הגיוס, מעונות וכו' וכו'

ומה קרה פתאום שבשביל "אומן ראש השנה שלי" מתאבדים ומאיימים להעלות את המדינה באש???

התשובה פשוטה.
לצערנו הנציגים מפחדים מאוד מדבר אחד, מהכסא.
50-60 אלף איש נוסעים לאומן, שזה שווה כ-2 מנדטים, חלקם (אולי רובם) לש''ס, וחלק לא קטן לאגודה. אג''י גם ככה בקושי עוברת את אחוז החסימה אם בכלל, גם ש''ס בירידה בסקרים, אם כל הברסלבים ומשפחותיהם לא יצביעו למפלגה (ומבחינתם אומן זה קודש הקודשים) אפשר בקלות לאבד 2 מנדטים, מה גם שגם ככה הצבור זועם מאוד על הנציגים, כך שהמצב לא הכי מזהיר מבחינתם, בל' המעטה
לעומת זאת פורסם מכתב של גדולי רבני ברסלב (מהעדה החרדית) שמי שיש לו צו מעצר שימנע לצאת מן הארץ, כדי למנוע את המצב הנ''ל. נראה שגם לברסלב יש דעת תורה, הבעיה שיש שם הרבה קהילות ופלגים וכו', ואין משמעות למכתב של כמה רבנים מתוך עשורת קהילות.

"אומן אומן ראש השנה!!!"

שמעתי שיש ח"כ מהליכוד שיש לו נפק"מ בנוסעים לאומן והוא הראשון שהתחיל לדחוף לסידור הענין
ואז הח"כים החרדים שכנ"ל.....
התחילו מהר מהר לרוץ ולהוציא ג"כ הודעות
ואם זה נכון זה...
פשוט בושה. (כנ"ל אני גם סובל מחשש ממעצר, מעונות, תקציבים, וכו')

חזור
חלק עליון