גדולי ישראל באמירות ברורות נגד הגיוס [מתעדכן]

מחאה על כבוד התורה
ביממה האחרונה נחשפתי לפרסומים שונים כביכול כל ההתנגדות לחוק הגיוס המוצע במתווה ביסמוט, הוא פרי מעשיהם של ארגוני שמאל למיניהם, וביד אחת עם גורמים שונים יצרו אווירה כאילו יש התנגדות
וח"ו וחס ושלום לומר כאלו דברים על רבותינו גדולי הדור המתנגדים למתווה הנ"ל כאילו אין דעתם דעת תורה צלולה ובהירה וכביכול מושפעת מקמפיינים שונים רח"ל.
ואם כבר בארגוני השמאל עסקינן אז נאמר לכל אותם עיתונאים עסקנים ואנשי תקשורת, טלו קורה מבין עינכם כל אותם ארגונים ומכונים אשר אתם נוטלים בהם חלק שנועדו לקרב לבבות כביכול ולחבר בין כל חלקי החברה הישראלים שממומנים באופן שוטף על ידי עמותות שמאל רדיקליות וגורמים רפורמים גורמים נזק עצום ליהדות החרדית ולעולם התורה
וה' הטוב יכפר בעד עמו ישראל

קבצים מצורפים

"המזרוחניקים מטומטמים"

מרן הגר"י יוסף: "היחס לבני הישיבות גרוע מלחמאס". צפו

מרן הראש"ל הרב יצחק יוסף מותח ביקורת חריפה על המעצרים של תלמידי ישיבות ומציין כי ההתנהלות מולם חמורה ומלאה שנאה: "זה העלונים של המזרוחניקים שמוציאים בשבתות שמה זורעים את השנאה"

מרן הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף נשא דברים אמש (שני) במוסדות "תפארת וגדולה" בירושלים, והתייחס למעצרו של האברך אברהם בן דיין במוצאי השבת, ותקף בחריפות את המזרוחניקים שמאמינים במדינה שמתעללת בבני התורה.
מרן המשיך ותיאר את היחס של הסוהרים כלפי בני הישיבות שהושלכו לכלא הצבאי. "יש סוהרת בבית הסוהר ששומרת על בחורי ישיבות, דברים נוראיים, איזה נבול פה, איזה רשעות. אמר לי אחד הבחורים יותר גרוע להיות שבועיים בכלא עם הסוהרות האלו, מאשר ללכת לצבא, צריך לשבור את הממשלה הזו".
מרן פתח את דבריו ותיאר את השנאה הגדולה שיש לבני התורה: "מאיפה באה לכם השנאה הזו? מה השנאה הזו ככה לחרדים, שנאה לדתיים? זה העלונים של המזרוחניקים שמוציאים בשבתות שמה זורעים את השנאה, מי ייתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור".
בהמשך דבריו משרך שב על מה שהוא אומר שוב ושוב שכל העצורים הם מבני עדות המזרח. "רק ספרדים עוצרים, שימו לב. לא ראיתי אף פעם שבאו לבאבוב, לאוז'רוב, לעצור. זה רק ספרדים, רוצים לשבור את רוחם. אבא שלו היה בצבא, דוד שלו אולי בצבא, או אולי אחותו בצבא, והיא ביניהם כדי להכניע את הדרך שלהם, להעבירם על הדת".
בשלב זה, מרן התייחס למעצרו של האברך הרב אברהם בן דיין שהתרחש במוצאי השבת. "צריכים לקשר אותי עם הכלה, היא יושבת וברכה, היא חודשיים נשואה. היא ראתה איך עצרו אותו כמו אחרון העבריינים, לחמאס הם לא עושים ככה, איזה שנאה שיש להם, לא מובן. אפילו הספרדים נהיו שונאים, איזה מכות שהם נותנים".

"אומרים לי שאני מדבר נגד החיילים, להיפך, אנחנו שומרים עליהם, הממשלה הייתה צריכה לתת לישיבות פי שלוש כסף, אנחנו יושבים ולומדים ושומרים על החיילים, אנחנו נמצאים בגלות של הערב רב" הוסיף מרן.

בסיום דבריו, שב הראש"ל ותקף את המזרוחניקים על אמונתם במדינה. "על מה הם אומרים הלל ביום העצמאות? על המכות של השוטרים? על בריכות מעורבות? על החינוך החילוני הכפרני? מטומטמים".

"וכל דבריהם כגחלי אש" - דברים כדורבנות מאת מרן מנהיג הדור שליט"א
מתוך צ'אט מורשת מרן:

''הנה עכשיו שמעתי על חתן שלא נתנו לו להניח תפילין! לא נתנו לו! ביקשתי מח''כ יואב בן צור שיגיש שאילתה בכנסת למה עושים כך... פעם הרב מבריסק אמר לרב עמרם בלוי מראשי הנטורי קרטא שהוא ציוני, ולפליאתו השיב: "איך אתה הולך להפגנות איך אתה לא מפחד שיהרגו אותך?! סימן שאתה סומך עליהם! אתה ציוני..." מה שעושים עם הבחורי ישיבות באיזה אכזריות לוקחים כך בני תורה אני מדבר עם כמה מהם מספרים לי איזה ניבול פה יש שם נשים בנות אמר לי בחור אחד שעדיף אפילו ללכת לצבא ולא לכלא! איזה שנאה! ורבנים שותקים".

"אני אמרתי לפני כמה חודשים שצריך לשבור את הממשלה הזאת באים לעצור רק בחורים ספרדים רוצים לשבור את רוחם יודעים האבא אולי היה בצבא או הדוד או אחותו אז יותר קל לגייס אותם. עכשיו שאני מגיע לבית אני צריך לדבר עם איזה כלה שהתחתנה לפני כמה חודשים, ובאו כך לקחו את החתן שלה היא יושבת ובוכה תופסים אותם כמו אחרון העברינים אפילו לחמאס לא עשו כך איזה שנאה בכזאת אכזריות!

"פעם אחי חכם יעקב זצוק''ל והיבדל''ח הגרב''צ מוצפי שהיו בחורים הלכו לאיזה הפגנה על ברכה מועורבת שהקימו בירושלים כשחזרו מרן האבא כעס עליהם מה הלכתם לשם ? אתם לא יודעים שהם מסוגלים גם להרוג אתכם יש להם מבוטות הם יהרגו אתכם היום אנו רואים את זה בכזו אלימות איזה רשעות צריך לברוח מהם''

''אומרים שאני נגד החילים... איזה טיפשים! הפוך, אנחנו מגנים עליהם! שזכות הלימוד התורה תשמור עליהם אם היה שכל לממשלה היו נותנים כסף וזהב פי שתים ושלוש לישיבות וללומדי התורה כדי שימשיכו בלימוד התורה שזה ההגנה האמתית עושים בדיוק הפוך ...אנחנו בגלות ה' יעזור רשעים מרושעים אנחנו בגלות אחרי זה גם רוצים להגיד הלל ביום הצמאות אני שואל את המזרוחניקים אל מה להגיד הלל אל המכות של השוטרים שלנו על בני תורה על בריכות מעורבות ים מעורב על הפריצות על החינוך הכפרני שכמעט מליון ילדים לא יודעים את הפס' שמע ישראל...''

אלי הירשמן: המנהיג הליטאי הרב לנדו: "אנו מכריזים בזאת בקול גדול - בין אם הרשויות יסכימו לזאת ובין אם לא, אפילו אברך אחד אפילו בן ישיבה אחד לא ילך לצבא, לא בצורה כזו ולא בצורה אחרת"

אלי הירשמן מפרסם:

הרב הירש שינה את דעתו ומתנגד לחוק הגיוס בטענה ״זה לא החוק שהובטח לנו״
בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה.

אלי הירשמן מפרסם:

הרב הירש שינה את דעתו ומתנגד לחוק הגיוס בטענה ״זה לא החוק שהובטח לנו״
‏בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה (פריינד)

אני לא מפרשן חלילה רבנים.
אבל היה ברור מהתחלה שהיעוץ המשפטי יעשה בעיות בסוף
והיה ברור שיצטרכו לקבל חלק מהדרישות שלו.
וינהלו איזה משחק להצליח להכניס לחוק כמה שיותר עיזים...
יכול להיות שכל ההודעות האלו הם חלק מהמשחק.
או שגם הרבנים התומכים הבינו שהחילונים היום כבר לא פראיירים והם הוציאו מהחוק את רוב הקומבינות.. וממילא הוא מסוכן כדעת מרן שליט"א

‏בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה (פריינד)

אני לא מפרשן חלילה רבנים.
אני גם לא מפרשן חלילה רבנים, וגם לא בכללי...
אבל מידיעה אני אומר שמאחורי הדרמה הזאת עומד מרן הרב צדקה שליט"א ששלח את הגאון הגר"ד זאדה ר"י תורת אברהם יחד עם קבוצת רבנים חשובים אל הגרמ"ה הירש והם ישבו איתו קרוב לשעה יחד עם משפטנים וכו' והרב אמר להם שיגידו לראש הישיבה שהוא שמע הכל והבין הייטב והורה להם ללכת עם כל הנתונים וכו' אל הגר"ד לנדאו, אלא שלמרות כל הנסיונות (שלהם, ושל בית הגרמ"ה הירש) לא נותנים להם להיכנס לר' דוב.
עכשיו תבינו למה התחילו זמירות חדשות מבית הגרמ"ה הירש ולמה יצאו הכחשות (בעיקר של מקורבי הר' לנדו וכו') ולמה ערוצי התקשורת הגדולים דיווחו על הנושא בשעה שכולם חשבו שהם 'נפלו בפח' וממשיכים לדווח על זה אפילו אחרי ההכחשות.
יש הרבה מידע נוסף, אבל לא אני זה שיפרסם, מי שרוצה לברר יברר ויפתע

אני גם לא מפרשן חלילה רבנים, וגם לא בכללי...
אבל מידיעה אני אומר שמאחורי הדרמה הזאת עומד מרן הרב צדקה שליט"א ששלח את הגאון הגר"ד זאדה ר"י תורת אברהם יחד עם קבוצת רבנים חשובים אל הגרמ"ה הירש והם ישבו איתו קרוב לשעה יחד עם משפטנים וכו' והרב אמר להם שיגידו לראש הישיבה שהוא שמע הכל והבין הייטב והורה להם ללכת עם כל הנתונים וכו' אל הגר"ד לנדאו, אלא שלמרות כל הנסיונות (שלהם, ושל בית הגרמ"ה הירש) לא נותנים להם להיכנס לר' דוב.
עכשיו תבינו למה התחילו זמירות חדשות מבית הגרמ"ה הירש ולמה יצאו הכחשות (בעיקר של מקורבי הר' לנדו וכו') ולמה ערוצי התקשורת הגדולים דיווחו על הנושא בשעה שכולם חשבו שהם 'נפלו בפח' וממשיכים לדווח על זה אפילו אחרי ההכחשות.
יש הרבה מידע נוסף, אבל לא אני זה שיפרסם, מי שרוצה לברר יברר ויפתע

מדהים

ושל בית הגרמ"ה הירש) לא נותנים להם להיכנס לר' דוב.
כל מי שמכיר את הישיבה הזו, יודע שאין מחלוקת בין ראשי הישיבה...
ולכן יכול להיות שלא נתנו להם להכנס לאחד מראשי הישיבה, אבל אם ראש הישיבה השני היה באמת רוצה שיכנסו הוא היה מכניס אותם.

ולכן יכול להיות שלא נתנו להם להכנס לאחד מראשי הישיבה, אבל אם ראש הישיבה השני היה באמת רוצה שיכנסו הוא היה מכניס אותם.
מי שיש לו קצת שייכות לעניינים צבוריים מבין היטב את דברי הרב @בעקבי הצאן .

כמה קל לבלבל את המוח בלי לדעת פרטים!!!
כמה קל לא לתת למציאות לבלבל את עצמך!!!
אתה מוזמן לעשות שיעורי בית ולחזור עם תשובות!
ואני יתן לך שלשה שמות שהיו שם והם דייי נגישים, הגאון הגר"ד זאדה ר"י תורת אברהם, הגאון הגר"י מוצפי (בן הגרב"צ) והגאון הגר"י שמואלי (בן הגרב"ש)
בהצלחה

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון