מחאה על כבוד התורהביממה האחרונה נחשפתי לפרסומים שונים כביכול כל ההתנגדות לחוק הגיוס המוצע במתווה ביסמוט, הוא פרי מעשיהם של ארגוני שמאל למיניהם, וביד אחת עם גורמים שונים יצרו אווירה כאילו יש התנגדות
וח"ו וחס ושלום לומר כאלו דברים על רבותינו גדולי הדור המתנגדים למתווה הנ"ל כאילו אין דעתם דעת תורה צלולה ובהירה וכביכול מושפעת מקמפיינים שונים רח"ל.
ואם כבר בארגוני השמאל עסקינן אז נאמר לכל אותם עיתונאים עסקנים ואנשי תקשורת, טלו קורה מבין עינכם כל אותם ארגונים ומכונים אשר אתם נוטלים בהם חלק שנועדו לקרב לבבות כביכול ולחבר בין כל חלקי החברה הישראלים שממומנים באופן שוטף על ידי עמותות שמאל רדיקליות וגורמים רפורמים גורמים נזק עצום ליהדות החרדית ולעולם התורה
וה' הטוב יכפר בעד עמו ישראל
בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה.אלי הירשמן מפרסם:
הרב הירש שינה את דעתו ומתנגד לחוק הגיוס בטענה ״זה לא החוק שהובטח לנו״
בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה (פריינד)אלי הירשמן מפרסם:
הרב הירש שינה את דעתו ומתנגד לחוק הגיוס בטענה ״זה לא החוק שהובטח לנו״
אני גם לא מפרשן חלילה רבנים, וגם לא בכללי...בסביבת המנהיג הליטאי הרב הירש מבהירים הערב: לא השתנה כלום בעמדה העקרונית שיש לחוקק את חוק הגיוס ולהסדיר את מעמדם של בני הישיבות. ההוראה לח"כים של דגל התורה להמשיך לפעול עבור החקיקה (פריינד)
אני לא מפרשן חלילה רבנים.
אני גם לא מפרשן חלילה רבנים, וגם לא בכללי...
אבל מידיעה אני אומר שמאחורי הדרמה הזאת עומד מרן הרב צדקה שליט"א ששלח את הגאון הגר"ד זאדה ר"י תורת אברהם יחד עם קבוצת רבנים חשובים אל הגרמ"ה הירש והם ישבו איתו קרוב לשעה יחד עם משפטנים וכו' והרב אמר להם שיגידו לראש הישיבה שהוא שמע הכל והבין הייטב והורה להם ללכת עם כל הנתונים וכו' אל הגר"ד לנדאו, אלא שלמרות כל הנסיונות (שלהם, ושל בית הגרמ"ה הירש) לא נותנים להם להיכנס לר' דוב.
עכשיו תבינו למה התחילו זמירות חדשות מבית הגרמ"ה הירש ולמה יצאו הכחשות (בעיקר של מקורבי הר' לנדו וכו') ולמה ערוצי התקשורת הגדולים דיווחו על הנושא בשעה שכולם חשבו שהם 'נפלו בפח' וממשיכים לדווח על זה אפילו אחרי ההכחשות.
יש הרבה מידע נוסף, אבל לא אני זה שיפרסם, מי שרוצה לברר יברר ויפתע
כל מי שמכיר את הישיבה הזו, יודע שאין מחלוקת בין ראשי הישיבה...ושל בית הגרמ"ה הירש) לא נותנים להם להיכנס לר' דוב.
מי שיש לו קצת שייכות לעניינים צבוריים מבין היטב את דברי הרב @בעקבי הצאן .כל מי שמכיר את הישיבה הזו, יודע שאין מחלוקת בין ראשי הישיבה...
ולכן יכול להיות שלא נתנו להם להכנס לאחד מראשי הישיבה, אבל אם ראש הישיבה השני היה באמת רוצה שיכנסו הוא היה מכניס אותם.
כמה קל לבלבל את המוח בלי לדעת פרטים!!!כל מי שמכיר את הישיבה הזו, יודע שאין מחלוקת בין ראשי הישיבה...
ולכן יכול להיות שלא נתנו להם להכנס לאחד מראשי הישיבה, אבל אם ראש הישיבה השני היה באמת רוצה שיכנסו הוא היה מכניס אותם.
דברים ברורים וחשובים על כל ענין הגיוס וכל המסתעף והשקפה על הציונות, כולל דברים מגדולי ישראל שליט"א שלא מפורסמים: מ1:25 ועד 2:25