• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

גיליון "תורת אדם" להגרא"מ דונט שליט"א [מתעדכן]

אולי שמישהו יכתוב על הישיבה שלו כיום בביתר [מול רמי לוי]
הייתי שם לפני כחצי שנה לכמה שעות, וזה היה ישיבה מאוד מאוד מעניינת... איני יכול לפרט, אבל אולי כאן יהיו מי שידע לפרש
הגאון המדובר, מאוד מזכיר את הגר"ח קוק, ר"י תורת רפאל (ז"ל)
נזכרתי עכשיו שכבר לפני כמה שנים פ"א עליתי עליו בישיבתו שהייתה אז ברחוב דוד בירושלים וניגשתי אליו ומיד חיבק ונישק אותי (ואני לא ידעתיו מעולם ועד עולם), אגב, כך גם ראיתי את הגר"ח קוק הנ"ל כידוע למכיריו
בישיבה כיום מו"ר משמש גם כמשגיח וגם כר"י ומכונה ע"י הבחורים הסבא וכל מי שלמד\לומד שם מדבר בהיתפעלות על מו"ר והר,י ידוע בחביבותו המיוחדת לכל יהודי באשר הוא [ולא כאן המקום להאריך]
יש שיחה מיוחדת בכל יום שני בהיכל הישיבה ממליץ בחום...

קבצים מצורפים

• גיליון פרשת וארא.pdf
    712.5 KB · צפיות: 4
מוסר פעם בשבוע שיעור כללי לכל בני הישיבה.
וכן כל יום הוא מוסר וועד בחובות הלבבות, כל יום לוועד אחר.
וכמובן שיחה פעם בשבוע, מידי יום שני בשעה 19:00
אגב, יש איזה בוגר של הישיבה שמגיע כל פעם לשיחה מק"ס, שאלתי אותו פעם אם יש לו רכב, אמר לי שלא והוא מגיע באוטובוס.
שאלתי אותו מה?, בשביל שיחה של שלשת רבעי שעה אתה מגיע בנסיעה רחוקה באוטובוס???
ענה לי בפשטות: אני מגיע בשביל כל השבוע הקרוב, לא רק בשביל היום!!!
אכן, זה נותן כוחות מעל הטבע, השיחה הזאת מחזקת מאוד, מגיעים מהרבה מקומות.
לקבלת השיחה השבועית במייל, בשמע, בצפייה וכן בגיליון ניתן לפנות למייל:

a0548556581@gmail.com

ולא רק, אני מכיר אנשים שמגיעים ממקומות הרבה יותר רחוקים [חיפה אשקלון וכו'] ואו' לי שזה שווה את זה

סליחה על האיחור
מצורף
וארא, בא, בשלח, יתרו.

קבצים מצורפים

• פרשת בא אמונת אדם.pdf
    714.6 KB · צפיות: 1
  • פרשת וארא.pdf
    712.5 KB · צפיות: 1
  • אמונת אדם-בשלח.pdf
    716.1 KB · צפיות: 1
  • אמונת אדם-יתרו.pdf
    753.5 KB · צפיות: 2
נערך לאחרונה:
לכל תלמידי ומכרי מורינו המשגיח שליט"א
בעזרת ה' לקראת פורים עומד לצאת גיליון מורחב עם מגוון שיחות וועדים על פורים, זכור, תענית אסתר וכיוצ"ב ממורינו המשגיח.
בשביל שנוכל להוציא כזה דבר אנחנו נצרכים לעזרת הציבור שיקחו חלק בהוצאות, זה מאוד חשוב כי יש הרבה התלבטויות אם להוציא את זה או לא בשל העלויות. אשמח מאוד אם יוכלו ליצור איתי קשר בטל' 0548556581 וכן במייל a0548556581@gmail.com

הודעה חשובה לכל תלמידי, מכירי, וידידי מורינו המשגיח הגרא"מ דונט שליט"א
שבוע טוב ומבורך.
בסיעתא דשמיא ובעזרתו של ה' יתברך הננו להודיע כי לאחר בקשות רבות והרבה מאמצים שנעשו בשל כך, זכינו וזכה עם ישראל שמורינו ורבינו שליט"א ימסור שיחה כמידי שבוע גם במהלך ימי בין הזמנים.
השיחה תתקיים במעון קודשו [רח' סנהדריה המורחבת 106 ב' ירושלים] כמידי יום שני בשעה 19:00.
השיחה תועבר בשידור חי כמידי שבוע [להצטרפות לקבלת השיחה בוידיאו מידי שבוע שלחו בקשה למייל: p025818555@gmail.com] בשמע ובוידיאו, ניתן יהיה לשמוע בשידור חי בטל' 0733718335 וכן יודפס עלי גיליון 'אמונת אדם' כמידי שבוע.
המעוניינים להפיץ באזור מגורם את הגיליון וכן להקדיש שמות ע"ג הגיליון, נא צרו קשר במייל זה או בטל' 0548556581

כתוב את תגובתך
חזור
חלק עליון