דברי ברכה ממרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף לסיום ילקוט יוסף וליקוטי מוהר"ן - לצידו הרב שלמה ויזמן
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 31 אוקטובר 2024 #2 אמונה ובטחון אמר: מה תפקידו של הרב שלמה ויזמן? לחץ כדי להרחיב... במרכז למורושת מרן משהו כך אמר מרן שליט"א בסירטון לא זה אחר
אמונה ובטחון אמר: מה תפקידו של הרב שלמה ויזמן? לחץ כדי להרחיב... במרכז למורושת מרן משהו כך אמר מרן שליט"א בסירטון לא זה אחר
אמונה ובטחון Well-known member 31 אוקטובר 2024 #3 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: במרכז למורושת מרן משהו כך אמר מרן שליט"א בסירטון לא זה אחר לחץ כדי להרחיב... כן את זה אני יודע, כמובא בקובץ ב"י. נערך לאחרונה: 1 Nov 2024
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: במרכז למורושת מרן משהו כך אמר מרן שליט"א בסירטון לא זה אחר לחץ כדי להרחיב... כן את זה אני יודע, כמובא בקובץ ב"י.
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 31 אוקטובר 2024 #4 אמונה ובטחון אמר: כן את זה אני יודע, כמובא בקובץ ב"י. שאלתי אם יש לו עוד תפקיד לחץ כדי להרחיב... מה התפקיד שלו?
אמונה ובטחון אמר: כן את זה אני יודע, כמובא בקובץ ב"י. שאלתי אם יש לו עוד תפקיד לחץ כדי להרחיב... מה התפקיד שלו?
אמונה ובטחון Well-known member 31 אוקטובר 2024 #5 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה התפקיד שלו? לחץ כדי להרחיב... לא יודע בדיוק מה תפקידו במורשת מרן, אני יודע שהוא אחד מהעורכים של קובץ ב"י.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה התפקיד שלו? לחץ כדי להרחיב... לא יודע בדיוק מה תפקידו במורשת מרן, אני יודע שהוא אחד מהעורכים של קובץ ב"י.
יצחק משען Well-known member 1 Nov 2024 #6 אמונה ובטחון אמר: מה תפקידו של הרב שלמה ויזמן? לחץ כדי להרחיב... גבאי צדקה סוחר עתיקות ועסקן רפואי
חיים אלוש Well-known member 1 Nov 2024 #7 יצחק משען אמר: גבאי צדקה סוחר עתיקות ועסקן רפואי לחץ כדי להרחיב... את מי הוא ריפא?