אז מצויין.בהתחלה קראו לזה רשת תלמודי תורה, או רשת חינוך למוסדות ספרדים, אח"כ נשתנה השם לרשת החינוך התורני, היה ויכוח אם לקרוא לזה אל המעיין או לא, חכם בן ציון לא הסכים שלא יזדהה עם הממשלה ולכן המילה מעיין כתובה רק יותר מאוחר ולפעמים בתוך סוגריים
להד"ם.אז מצויין.
מדבריך יוצא שחכם בן ציון הקים רשת (בעיקר בירושלים, קרדיט הרב @יצחק משען), אך זו לא הרשת המדוברת.
ומרן הקים את רשת מעיין החינוך התורני וצירף אליו את חכם בן ציון וחכם צדקה נ"ע, ששילבו בתוך הרשת שלו (הארצית) את הרשת שלהם.
והכל בא על מקומו בשלום.
זו האמת ואין בלתהלהד"ם.
היא היא אותה גברת בשינוי אדרת.
אני זוכר שחכם בן ציון ע"ה הכריז אז שכל ת"ת חדש שיפתח בארץ הוא לוקח על עצמו את כל ההוצאות למשך השנה הראשונה.
עד שקרה מה שקרה בלוויית חכם יעקב מוצ'אפי ז"ל, אבל גם לאחמ"כ שנתחזק מעט טרח ויגע הרבה בייסוד הת"תים, יחד עם רבו ורעו הטוב חכם יהודה צדקה ז"ל.
איני מבין מה טעם יש לשכתב את ההסטוריה?זו האמת ואין בלתה
וקבלו את האמת כמו שהיא בלי וויכוח
תבינו אין סיבה לזלזל בעובדות "לכבוד מרן" כביכול
הכבוד שלו הוא שבסוף ראו שצריכים אותו בראש אז קראו לו....
סה"כ מנסים להבין מה היה באמת, כי יש טוענים בכה ויש טוענים בכה.איני מבין מה טעם יש לשכתב את ההסטוריה?
וכי חסר למו"ר הגר"ע ז"ל זכויות? כל העולם היהודי ובפרט התורני חב לו חוב עצום. בריבוי התורה, בריבוי בני התורה, ובלי סוף קירוב ליבותיהן של ישראל לאבינו שבשמים. וכי שייך להכחיש זאת?
אז מה טעם בסיפורי גוזמאות? נשגב מבינתי.
אכן כבודו במקומו מונחסה"כ מנסים להבין מה היה באמת, כי יש טוענים בכה ויש טוענים בכה.
על מה יצא הקצף?
אם כך הריני חוזר בי. מחילה.סה"כ מנסים להבין מה היה באמת, כי יש טוענים בכה ויש טוענים בכה.
על מה יצא הקצף?
והוא אמת.ואפשר שאני טועה בפיענוח המציאות.
קראתי ח"א.. וגם ראיתי רבות את חכם בן ציון. ברור שרוב הסיפורים שם לא מומצאים, כוונתי שיש בין השורות דברים שמציירים את הרב לא כפי העובדות.בטוח שלא קראת את הספר ואם קראת מסופקני אם פעם ראית את מרן חכם בן ציון
זה: ?כמדומני שבספר על חכם בן ציון הביאו צילומי המסמכים בענין, לכשיבוא לידי אצלם ואעלה.
רבי אהרן ראית את הנחיותיו בעמ' 29 מהקובץ שהעלית, על נושא הגרביים והחצאיות?זה: ?
תוציא קונטרס השגות.קראתי ח"א.. וגם ראיתי רבות את חכם בן ציון. ברור שרוב הסיפורים שם לא מומצאים, כוונתי שיש בין השורות דברים שמציירים את הרב לא כפי העובדות.
כעת ראיתי.רבי אהרן ראית את הנחיותיו בעמ' 29 מהקובץ שהעלית, על נושא הגרביים והחצאיות?
כן. אבל אני חושב שיש עוד פרק, אולי פרק לפניזה: ?
חבלאני מנסה להעלות את פרק קודם, וזה כותב לי:
הצג קובץ מצורף 17269
תנסה להוריד נפחאני מנסה להעלות את פרק קודם, וזה כותב לי:
הצג קובץ מצורף 17269