ישראל מאיר
Member
אולי הזכירו רק לצאת ידי חובה פעמים ספורות וחבל מאוד שהם לא מזכירים כמו שאר פוסקי זמננו שמובאים בכל עמוד כמה פעמיםהזכירו.
אולי הזכירו רק לצאת ידי חובה פעמים ספורות וחבל מאוד שהם לא מזכירים כמו שאר פוסקי זמננו שמובאים בכל עמוד כמה פעמיםהזכירו.
אבל יודעים מה זה יביע אומר מה זה יחוה דעת מה זה חזון עובדיה מה זה ילקוט יוסף מה זה הלכה ברורה וכו' ובלנ"ד בהזדמנות אפרט
אני לא חושב שיש היום מישהו שלא מכיר את מרןמה שבטוח שמי שמזלזל בת"ח הרי הוא כאפיקורוס לכל דבר ועניין! (סנהדרין צט.). אסור להעלותו לתורה, יינו יין נסך ועוד רח"ל.
החפץ חיים פסק שמותר לדבר עליו לשון הרע!!!
בוודאי וכ"ש, ובן בנו של ק"ו, או לחילופין אבי אבות הק"ו, שמדובר במרן זי"ע שלא אני ולא אתה ולא האפיקורוס מ'דרשו' יכולים להגיע לאפס קצהו של מרן זי"ע!!!
נמאס כבר מעלבונה של תורה!!! א"א להמשיך כך!!!
הכל תלוי בחוסר ההערכה למרן זי"ע, בעוונותינו אנו נמצאים בדור "אשר לא ידע את יוסף" כפשוטו!!! בחורי ישיבות ספרדים לא יודעים בכלל מה זה ספר 'טבעת המלך', 'מאור ישראל', לאן הגענו?!
צריכים גאולה!!! זה הפיתרון!!! תחיית המתים בקרוב בחסד וברחמים!!!
אחסור דרא!!!אני לא חושב שיש היום מישהו שלא מכיר את מרן
נ"ל שדוקא אחר פטירתו כולם הודו או גילו את גדלותו
יכול להיות שיש ספר מסויים שפחות מוכר כי הוא פחות מעשי אבל זה מצוי גם אצל גדולי הפוסקים
ב"ה הציבור הספרדי היום צועד לאורו של מרן גם כאלו שפעם פחות היו שייכים אליו ולמורשתו היום אכשר דרא
בני תורה ובני ישיבות כולם לאורו ולמורשתו של מרן זיע"א
את טועה 100 אחוז ואני אפרט ביום שיהיה לי זמן פנוי או בחמישי או בשישי בלי נדר תזכיר ליכבודו כנראה לא מכיר את עולם הישיבות הספרדי!!!
מוזר ביותר.משהו ששיעשע אותי, אני קורא את הסיפור הזה ומנסה להבין על איזה אדמו"ר מדובר, ומאיפה הוא הגיע לכאן פתאום, עד שנפל לי האסימון... מאתגר אותכם. [אם המצב שלהם כך, אז היחס למרן מצוין]
הצג קובץ מצורף 27429
שאם תראה שהיום הם "שכחו" שזה היארצייט של מרן אל תיפגע, כי את השם שלו לפחות מותר להם להזכיר מידי פעם...@יצחק משען תוכל לסכם בקצרה מה השייכות בין הסיפור לבין דרשו ומורשת מרן
אגב, עיין גם כאן חיבור בין מורשת מרן לדרשו...
איני מכיר אדמו"ר זצ"ל שהיה מחלק שטרות...משהו ששיעשע אותי, אני קורא את הסיפור הזה ומנסה להבין על איזה אדמו"ר מדובר, ומאיפה הוא הגיע לכאן פתאום, עד שנפל לי האסימון... מאתגר אותכם. [אם המצב שלהם כך, אז היחס למרן מצוין]
הצג קובץ מצורף 27429
א. לפי הזכור לי היארצייט היום ולא אתמול (ג' חשוון ולא ב', נכון?)שאם תראה שהיום הם "שכחו" שזה היארצייט של מרן אל תיפגע, כי את השם שלו לפחות מותר להם להזכיר מידי פעם...