מה דעתכם בנושא??
א אליאב צוף Well-known member אתמול ב 23:03 #4 אני כתבתי קונטרס עם 90 עמודים בערך ואמרו לי שהרב יצחק שליטא לא נותן על קונטרסים וכן הרב דוד שליטא. כך הבנתי תקנו אותי אם אני טועה..
אני כתבתי קונטרס עם 90 עמודים בערך ואמרו לי שהרב יצחק שליטא לא נותן על קונטרסים וכן הרב דוד שליטא. כך הבנתי תקנו אותי אם אני טועה..
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator אתמול ב 23:07 #5 אליאב צוף אמר: אני כתבתי קונטרס עם 90 עמודים בערך ואמרו לי שהרב יצחק שליטא לא נותן על קונטרסים וכן הרב דוד שליטא. כך הבנתי תקנו אותי אם אני טועה.. לחץ כדי להרחיב... מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחורים
אליאב צוף אמר: אני כתבתי קונטרס עם 90 עמודים בערך ואמרו לי שהרב יצחק שליטא לא נותן על קונטרסים וכן הרב דוד שליטא. כך הבנתי תקנו אותי אם אני טועה.. לחץ כדי להרחיב... מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחורים
מ משה דדון Active member אתמול ב 23:32 #6 לא כדאי. מרן שליט"א עמוס, ביטול תורה, וחבל. יישר כח לזיכוי הרבים!
ל לביא Well-known member אתמול ב 23:47 #7 משה דדון אמר: לא כדאי. מרן שליט"א עמוס, ביטול תורה, וחבל. יישר כח לזיכוי הרבים! לחץ כדי להרחיב... הרב כותב תשובות של 4-5 עמודים בהסכמות שלו, ואתה קורא לזה ביטול תורה?
משה דדון אמר: לא כדאי. מרן שליט"א עמוס, ביטול תורה, וחבל. יישר כח לזיכוי הרבים! לחץ כדי להרחיב... הרב כותב תשובות של 4-5 עמודים בהסכמות שלו, ואתה קורא לזה ביטול תורה?
א אליאב צוף Well-known member היום בשעה 00:37 #8 מתלמידי מרן הראשל אמר: מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחורים לחץ כדי להרחיב... טוב שאמרתם לי, ועוד שאלה, האם יש שמבקשים הסכמה עם קובץ דיגיטלי או משהו כזה או שכולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימוד?
מתלמידי מרן הראשל אמר: מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחורים לחץ כדי להרחיב... טוב שאמרתם לי, ועוד שאלה, האם יש שמבקשים הסכמה עם קובץ דיגיטלי או משהו כזה או שכולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימוד?
מח"ס חמדת יעקב Member לפני 27 דקות #9 פעם אחת ביקשתי ממרן שליט"א הסכמה על קונטרס קטן והרב אמר לי שהוא לא יכול לכתוב על כזה גודל. ברם אכן ויש פעמים שהרב כותב גם על קטנים, שאני ראיתי אצל חבר שלי שהרב כתב לו הסכמה ארוכה מאד על קונטרס קטן. אני לא חושב שיש בזה כללים.
פעם אחת ביקשתי ממרן שליט"א הסכמה על קונטרס קטן והרב אמר לי שהוא לא יכול לכתוב על כזה גודל. ברם אכן ויש פעמים שהרב כותב גם על קטנים, שאני ראיתי אצל חבר שלי שהרב כתב לו הסכמה ארוכה מאד על קונטרס קטן. אני לא חושב שיש בזה כללים.