מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחוריםאני כתבתי קונטרס עם 90 עמודים בערך ואמרו לי שהרב יצחק שליטא לא נותן על קונטרסים וכן הרב דוד שליטא. כך הבנתי תקנו אותי אם אני טועה..
הרב כותב תשובות של 4-5 עמודים בהסכמות שלו, ואתה קורא לזה ביטול תורה?לא כדאי. מרן שליט"א עמוס, ביטול תורה, וחבל. יישר כח לזיכוי הרבים!
טוב שאמרתם לי, ועוד שאלה, האם יש שמבקשים הסכמה עם קובץ דיגיטלי או משהו כזה או שכולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימוד?מעניין לי יש תחת ידי כמה וכמה קונטרסים של פחות מ 50 עמ' ויש את הסכמתו של מרן שליט''א בעיקר לעידוד בחורים
בדרך כלל כולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימודטוב שאמרתם לי, ועוד שאלה, האם יש שמבקשים הסכמה עם קובץ דיגיטלי או משהו כזה או שכולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימוד?
מה הקשר???הרב כותב תשובות של 4-5 עמודים בהסכמות שלו, ואתה קורא לזה ביטול תורה?
חייב?בדרך כלל כולם מגיעים פיזי עם החומר לאחר הדפסה ועימוד
ואולי מרן שליט"א דווקא כן חפץ כדרכו המיוחדת [וכדרך אביו מרן רשכבה"ג זיע"א] לעודד בחורים צעירים אף בחוברת קטנה מאוד ואפי' שאין הדברים הכתובים חידושים גדולים בלשון המעטה.לא כדאי. מרן שליט"א עמוס, ביטול תורה, וחבל. יישר כח לזיכוי הרבים!
עובדא דידענא על מקרים כאלה. והנעלנ"ד כתבתי. עשה כרצונך.ואולי מרן שליט"א דווקא כן חפץ כדרכו המיוחדת [וכדרך אביו מרן רשכבה"ג זיע"א] לעודד בחורים צעירים אף בחוברת קטנה מאוד ואפי' שאין הדברים הכתובים חידושים גדולים בלשון המעטה.
לא אמרתי לחוות עמדה אלא להציג צדעובדא דידענא על מקרים כאלה. והנעלנ"ד כתבתי. עשה כרצונך.