האם יש מקור בתורת מרן לדין זה מעדן עם מוצר מהדג?
פ פשוט Well-known member 8 יוני (6) 2023 #2 יוסף דהן אמר: הצג קובץ מצורף 9724 לחץ כדי להרחיב... יש את ההיתר הידוע של ג'לטין שהוא כעפרא דארעא.
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 8 יוני (6) 2023 #3 אני רוצה לכתוב דין זה בספר איזה שות אציין? ואם יש מקור מדויק עדיף
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 8 יוני (6) 2023 #5 יהודה מ. אמר: נ"ל שו"ת יחו"ד ח"ז. לחץ כדי להרחיב... אלוף סי' קלב תודה
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 8 יוני (6) 2023 #6 יוסף דהן אמר: אלוף סי' קלב תודה לחץ כדי להרחיב... שם זה כללי גלטין אך פה
יהודה מ. Well-known member 8 יוני (6) 2023 #7 יוסף דהן אמר: שם זה כללי גלטין לחץ כדי להרחיב... למה? שם דן בענין יוגרוט עם גלטין
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 9 יוני (6) 2023 #8 יהודה מ. אמר: למה? שם דן בענין יוגרוט עם גלטין לחץ כדי להרחיב... חיפשתי גלטין של דגים עם חלב ולא של בשר תודה מ''מ
יהודה מ. אמר: למה? שם דן בענין יוגרוט עם גלטין לחץ כדי להרחיב... חיפשתי גלטין של דגים עם חלב ולא של בשר תודה מ''מ
ח חכם Active member 9 יוני (6) 2023 #9 בילקו"י החדש על המועדים כתב להתיר אולי בכרך על שבועות (בגיליון ההוראה ברורה שלי רשמתיו אבל אינו לפני כעת)
בילקו"י החדש על המועדים כתב להתיר אולי בכרך על שבועות (בגיליון ההוראה ברורה שלי רשמתיו אבל אינו לפני כעת)