עיני ישראל
Well-known member
אני ממליץ מאד לכולם לשמוע את הדרשה של הרה"ג בנימין חותה שליט"א - הוא מסביר שהפסל הבודהה זה עבודה זרה גמורה כפשוטו, ואין שום פוסק שמתיר את זה!!!! ועוד דברי חיזוק לחזור בתשובה
נערך לאחרונה:
עם כל הכבוד, זה לא צורה של רב לדבר בצרחות ואיומים, דברי חכמים בנחת נשמעים.מה זה קשור, אני יודע שקשה לך לשמוע אותו בגלל שגדלת בישיבות... וגם אני...
אבל בסוף הוא אומר את האמת... והוא הציל אלפים של נשמות טועות.... חרדים וחילונים... וזה המציאות, כי לצערי הרב הרבנים אצלינו מרדימים ולא מדברים להתעורר, חוץ מר' דן סגל שמדבר...
אני מסכים איתך בכל מילה, לכן רשמתי מתחילה למעונינים בלבד!עם כל הכבוד, זה לא צורה של רב לדבר בצרחות ואיומים, דברי חכמים בנחת נשמעים.
פעם אחת יצא לי לשמוע אותו ומאז אני לא מסוגל יותר... גם אם הוא אומר דברי אמת, יש דרך איך להגיד, צעקות כעס ואיומים לא מוסיפים לשכנע אלא ממעיטים בערך של הרב המדבר.
כל גדולי ישראל דיברו בנחת ובענווה ומתוך אהבה, וזה לא סותר לדיבור בתקיפות, והגדיל המשגיח הרב דן סגל שמדבר מלב אל לב בבכי ותחנונים, ודברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב.
הכרתי אדם שהיה חם מאד לנושא הצניעות ופעם אחת הלך לשמוע את הרב הנ"ל, וראה אותו צועק וכו' ואז ירד לו לתקופה ארוכה כל החשק להתעסק עם הנושא, וחבל מאד, זה רק עושה נזק.
היום קיבלתי את גליון מס' 6באותו נושא
הנה גליונות "ואתם הדבקים" שיצאו עד כה