זה מגיע יחד עם הסט.אולי לא הלך.
למה? כמו שילקו"י קיצור אדם פותח במהירות למצוא הלכה למעשה. למה שלא יהיה הלכה ברורה קיצור על כל ההלכות שחיבר?אני מעולם לא ראיתי מישהו שפותח את זה.
אני חושב שלא יפה לכתוב ככה. זה נשמע לא יפה.אולי לא הלך.
אני מעולם לא ראיתי מישהו שפותח את זה.
אתה לא ראיתאולי לא הלך.
לא כתבתי שום דבר לפי הרגשות, אלא כתבתי מה שאני ראיתי, אתה רוצה שאשקר ואכתוב שראיתי אנשים פותחים את זה כשלא ראיתי?אתה לא ראית
ואני כן ראיתי ועוד איך...
אני מכיר כמה שלומדים בזה בקביעות מידי יום ביומו, והספר כבר בלוי
יש גם בתי מדרש שההלכה ברורה היחיד שיש להם זה הקיצור הזה...
אתה כותב לפי ההרגשות שלך??
אתה כנראה שכחת מה כתבתלא כתבתי שום דבר לפי הרגשות
כתבת "אולי לא הלך"...אולי לא הלך.
פרשנות זה לא הרגשות.אתה כנראה שכחת מה כתבת
כתבת "אולי לא הלך"...
זה כתבת בגלל שמעולם לא ראית משהו שפותח...
פשוט מאדאתה עוד לא הפרכת את הפרשנות הזו.
ממש לא.פשוט מאד
אם גילית שכל פרשנותך מבוססת על כך שלא ראית מעולם משהו שפותח, הרי שפרשנותך מופרכת מעיקרא...
ראית שלא פתחו? זה לא נקרא לראות.לא כתבתי שום דבר לפי הרגשות, אלא כתבתי מה שאני ראיתי, אתה רוצה שאשקר ואכתוב שראיתי אנשים פותחים את זה כשלא ראיתי?
אדרבה אני שמח שלומדים בזה.
אבל זה שבכמה מקומו למדו בזה לא אומר שהמכירות מצליחות כ"כ.
מחילה. אבל לא "דחפו" את הקיצור לסט סתם. זה ספר שימושי מאוד. כמו ילקוט יוסף קיצור ש"ע.ממש לא.
אם אני רואה שיש ספרים שיוצאים מהמדף הרבה (ואני אחראי אוצה"ס בכמה בתי מדרש), ורואה ספרים שכמעט לא יוצאים מהמדף, אז אני מבין שהספרים שיוצאים פחות מהמדף הם ספרים שפחות הולכים.
אגב בכל סט יש ספרים שהולכים פחות ויותר, ולכן יש הרבה ספרים שנמכרים רק בסטים, בגלל הכרכים שנמכרים פחות.
סליחה, אתה יכול להגיד לי מה ראיתי?ראית שלא פתחו? זה לא נקרא לראות.
אתם נפגעים לחינם.מחילה. אבל לא "דחפו" את הקיצור לסט סתם. זה ספר שימושי מאוד. כמו ילקוט יוסף קיצור ש"ע.
יראו עיניך מה שידיך כתבויש גם בתי מדרש שההלכה ברורה היחיד שיש להם זה הקיצור הזה...
מה הפליאה שלך. הראיה שלו חזקה. בדיוק זה העניין שיש כאלה שרוצים להחזיק רק את הקיצור. ולכן לענ"ד כן צריך להוציא קיצור על כל ההלכותיראו עיניך מה שידיך כתבו
אם זה ההלכה ברורה היחיד שיש להם, מובן, שאם הם רוצים לדעת מה דעתו בענין מסויים, הם פותחים את הקיצור...
יש כמה סיבות שאדם או בית מדרש או בית כנסת ירצו לקנות רק את הקיצור וזה בכלל לא מביך.ואגב, זה מצב ממש מביך, בו בזמן שאפשר להשיג את הספרים האלו בכל חנות!!