כמה זמן היה במבחנים קודמים?והראייה שהביאו תוספת זמן של שעה כמעט!!!
הנשים נבחנות במשרד הדתות. לא בבנייני האומה. לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזהאחה"מ, יש להקים קול זעקה ומחאה על כך שניגשו נשים לבחינות על חופה וקידושין יחד עם כלל האברכים, 'עם טור בית יוסף ביד', ואין פוצה פה ומצפצף מצד הנבחנים ומצד הבוחנים
ככה זה תמיד בכל הסערות והפרצות שיש בנושאים כמו אלה ואין כל חדש.אגב לפי הדיווחים האחרונים מתוך שש הנשים שנרשמו למבחן רק שלוש נגשו למבחן בסופו של דבר כך שזה כמעט בגדר סערה בכוס מים
הלכות בית כנסת לא כלול במבחן עם ברכות ותפילה?כגון בהלכות בית כנסת
נכון הכוונה להלכות מזווה וכנראה לחזרה לסימני קסח וכוהלכות בית כנסת לא כלול במבחן עם ברכות ותפילה?
טוב יעשה כבודו אם יבדוק קודם, הביאו כאן (באשכול 'מבחני הרבנות חוזרים') מכתב לאישה שמוזמנת לבחינה על נידה בבנייני האומה ככולםהנשים נבחנות במשרד הדתות. לא בבנייני האומה. לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה
אותה אשה, הרבנית שרה סגל שמה, כמו גם הנשים האחרות, קיבלו עדכון שהבחינה תיערך ברחוב כנפי נשרים במשרד לשירותי דת ולא בבנייני האומה. (אגב, היא עצמה בחרה לא להגיע לבחינה בטענה שאם הבחינה נערכת במקום אחר זה מהווה פגיעה בשוויון).טוב יעשה כבודו אם יבדוק קודם, הביאו כאן (באשכול 'מבחני הרבנות חוזרים') מכתב לאישה שמוזמנת לבחינה על נידה בבנייני האומה ככולם
ומי שסיפר לי זה חבר שנבחן על חו"ק, שראה אישה עם קוקו וטוב"י בידה, לתפארת הרבנות הראשית לישראל...
וגם זאת רק בגלל שאביטל אנגלברג (מובילת העתירה המקורית שלא נגשה לבחינות בגלל שמזמן העתירה המקורית חלף כמעט עשור) עתרה לבג''ץ, בשבתו כגננת, שהורה לרבנות להשיב עד השעה 15:00 למה הנשים לא מקבלות את המבחן. הרבנות הביאה את השאלונים בשעה 15:00 והשיבה לבג''ץ שהיא כבר הביאה את השאלונים לנשים.רק שתדעו שגם במשרד לשירותי דת היה בלאגן גדול
3 הנשים שהגיעו קבלו את המבחן ב15:00...
וכן גם אני הייתיי שםטוב יעשה כבודו אם יבדוק קודם, הביאו כאן (באשכול 'מבחני הרבנות חוזרים') מכתב לאישה שמוזמנת לבחינה על נידה בבנייני האומה ככולם
ומי שסיפר לי זה חבר שנבחן על חו"ק, שראה אישה עם קוקו וטוב"י בידה, לתפארת הרבנות הראשית לישראל...
רק שתדעו שגם במשרד לשירותי דת היה בלאגן גדול
3 הנשים שהגיעו קבלו את המבחן ב15:00...
וגם זאת רק בגלל שאביטל אנגלברג (מובילת העתירה המקורית שלא נגשה לבחינות בגלל שמזמן העתירה המקורית חלף כמעט עשור) עתרה לבג''ץ, בשבתו כגננת, שהורה לרבנות להשיב עד השעה 15:00 למה הנשים לא מקבלות את המבחן. הרבנות הביאה את השאלונים בשעה 15:00 והשיבה לבג''ץ שהיא כבר הביאה את השאלונים לנשים.
לפי הדיווחים שראיתי הרבנות הוציאה את המבחנים אחרי שהנשים כבר עזבו את המקום (לא דווח אם חזרו אח''כ)

גוי גדול עצום ו... רב...