• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

המכירה הסינית של עזר מציון תשפ''ב יוצאת לדרך!

ועובדה וכבר נכתב:
להוי ידוע שבמכירות קודמות דיברו על כך (שהרבה לא יכולים להשתתף במכירה הסינית בגלל הפאות) עם איש החסד היקר הרב חנניה צ'ולק שליט"א והוא רצה להוריד במכירה אחת את הפאות, אלא שאז אוהבי הפאות והפאניות הפעילו לחץ ציבורי והפיצו שמועות כזב שמתנגדי הפאות איימו על חייו של הרב צולק וכו' וגרמו להפסדים לארגון כי יש אלפים שתורמים רק בשביל ההגרלות על הפאות, והלחץ עשה את שלו והארגון חזר לפרסם את הפאניות במכירות הסיניות.
וא"כ אמור להיות גם להיפך...

ועובדה וכבר נכתב:

וא"כ אמור להיות גם להיפך...
דברי לא הובנו כראוי.
כל מה שכתבתי זה חלק ממה שהופץ על ידם ולא שזה באמת נכון.
הם הפיצו שאיימו על הרב צ'ולק והם הפיצו שנגרם בגלל זה הפסד גדול לארגון כי יש אלפים שמחכות להגרלה על פאות.
וכשם שהחלק הראשון שקר, כנראה שגם השני שקר, והמטרה מקדשת את האמצעים.

להלן תשובה שהשיב מו"ר הגרב"צ מוצפי בענין.
{אם כי בעניותי (באמת שכך אני חושב, אשמח אם יש מי שיאיר עיני) איני מבין אם באמת זקוקים לתרומות הללו אחר שיש להם תורמים נגידים ואילי הון וכו' וכו' }

שאלה - 246016
שלום לכבוד הרב
האם זכיה ב100,000$ בהגרלת עזר מציון מוריד מהזכויות?
בעלי אברך ואם נזכה זה יעזור מאוד, אבל לא רוצים שירד לנו מהזכויות.
כך אדע אם לתרום ללא כניסה להגרלה.
תשובה
מצווה רבה היא לתרום ולעזור ולהתנדב לאירגון עזר מציון, אשר עיננו רואות זה עשרות רבות בשנים שהם מושיטים עזרה לכל הפונה אליהם בעניני רפואה, והצילו אלפים רבים מבני עמנו לחיים טובים.

הנה ראה זה חדש - - -

שאלה - 246099
לכבוד מורנו הרב שליט"א
לפמש"כ הרב לעיל שחשוב לתרום לעזר מציון נשאלתי ואמרתי אשאלה ממנו שבהגרלה שעורכים יש זכיה של פאה יוקרתית בסך 12,000 ש"ח חוץ מאיבוד ממון, לתת יד לפשע?
תשובה
כתבתי לתרום ולא להגרלה השם יצילנו.

סליחה על הקפצת אשכול ישן.

לאחרונה התקבלו תלונות ששוב עזר מציון מציעים 2 פאות בהגרלה שאמורה להיערך באדר הקרוב
הזעם הציבורי הולך ותופס תאוצה
אחרי הפסק הברור של הרב מוצפי שליט"א, מוכרחים אנו לטכס עצה היאך לפעול למיגור החרפה וחילול שם שמים הנורא הזה.
נשמח לשמוע על רעיונות לפעולה במייל Daatgdolim@gmail.com
"כל מי שאפשר למחות באנשי ביתו ולא מיחה נתפס על אנשי ביתו, באנשי עירו נתפס על אנשי עירו, בכל העולם כולו נתפס על כל העולם כולו"

הבהרה:

האמור מתייחס למכירה הסינית בלבד, הציבור מוזמן לתרום לעזר מציון בשאר דרכי התרומה, וכך גם אני עשיתי!
אנו מלאים הערכה לארגון היקר עזר מציון ולעומד בראשה על פועלם המסור, תהי משכורתם שלימה.

סליחה על הקפצת אשכול ישן.

לאחרונה התקבלו תלונות ששוב עזר מציון מציעים 2 פאות בהגרלה שאמורה להיערך באדר הקרוב
אחרי הפסק הברור של הרב מוצפי שליט"א, מוכרחים אנו לטכס עצה היאך לפעול למיגור החרפה וחילול שם שמים הנורא הזה.
נשמח לשמוע על רעיונות לפעולה במייל Daatgdolim@gmail.com
"כל מי שאפשר למחות באנשי ביתו ולא מיחה נתפס על אנשי ביתו, באנשי עירו נתפס על אנשי עירו, בכל העולם כולו נתפס על כל העולם כולו"
יש אשכול חדש אתה יכול לכתוב שם

אני בעד כמובן לטפל בבעיה הקשה הזו ללא ספק! אך אני מקווה שאין בזה למנוע ממי שיוכל לעזור לנו בתרומה עד שהעניינים יוסדרו והלוואי שתצליחו!

מחילה רבותי אני חושב שהכעס לא במקום כ"כ, חיפשתי את החוברת ולא מצאתי במגדל העמק, אבל עכשיו ראיתי שהם התחשבו ולא שמו את התמונה של הפאות אלא רק כתבו זיכוי ומגיע להם על כך יישר כח, אם כי היה עדיף שלא יהיה בכלל

מחילה רבותי אני חושב שהכעס לא במקום כ"כ, חיפשתי את החוברת ולא מצאתי במגדל העמק, אבל עכשיו ראיתי שהם התחשבו ולא שמו את התמונה של הפאות אלא רק כתבו זיכוי ומגיע להם על כך יישר כח, אם כי היה עדיף שלא יהיה בכלל
אחי היקר אשמח שתוכל לתרום דרך הלינק שלי בשרשור החדש שהעליתי הפניה אליו למעלה מהודעתך, תבורך!

היי

גם השנה יש את ההגרלה הסינית של עזר מציון-ארגון מציל חיים
פשוטו-כמשמעו!
אשמח אם כל אחד שיוכל ליטול חלק ולהיכנס להגרלה הסינית-100% תרומה לארגון
מצרפת קישור להצטרפות להגרלה הסינית על שמיhttps://sales.ami.org.il/sale?vt=7000099&affid=225351
(אפשר 75% מעשרות)
שלום!

רכישת כרטיס הגרלה היא לא רק הזדמנות לזכות בפרסים שווים כמו רכב חדש

, חופשה מפנקת

, תכשיטים יוקרתיים

או ספריה

(למרות שזה בהחלט בונוס נחמד!). זוהי קודם כל הזדמנות להוקיר תודה על כל הטוב של לך, ולתרום את חלקך למען אלו הזקוקים לעזרה.

למה דווקא עכשיו?

• כי זריזים מקדימים למצוות!!!
  • כי כל תרומה, קטנה כגדולה, חשובה ומשמעותית.
  • כי עכשיו, יותר מתמיד, עזר מציון זקוקה לתמיכתך.
  • כי זוהי הזדמנות להיות שותף/ה במעגל הנתינה, ולהרגיש את הסיפוק שבעזרה לזולת.
  • מילא תרכשו כרטיסים?! אז תעשו את זה עכשיו ותביעו תמיכה בעוסקים בצרכי ציבור!!
  • תודה לך!!!

היי

גם השנה יש את ההגרלה הסינית של עזר מציון-ארגון מציל חיים
פשוטו-כמשמעו!
אשמח אם כל אחד שיוכל ליטול חלק ולהיכנס להגרלה הסינית-100% תרומה לארגון
מצרפת קישור להצטרפות להגרלה הסינית על שמיhttps://sales.ami.org.il/sale?vt=7000099&affid=225351
(אפשר 75% מעשרות)
שלום!

רכישת כרטיס הגרלה היא לא רק הזדמנות לזכות בפרסים שווים כמו רכב חדש

, חופשה מפנקת

, תכשיטים יוקרתיים

או ספריה

(למרות שזה בהחלט בונוס נחמד!). זוהי קודם כל הזדמנות להוקיר תודה על כל הטוב של לך, ולתרום את חלקך למען אלו הזקוקים לעזרה.

למה דווקא עכשיו?

• כי זריזים מקדימים למצוות!!!
  • כי כל תרומה, קטנה כגדולה, חשובה ומשמעותית.
  • כי עכשיו, יותר מתמיד, עזר מציון זקוקה לתמיכתך.
  • כי זוהי הזדמנות להיות שותף/ה במעגל הנתינה, ולהרגיש את הסיפוק שבעזרה לזולת.
  • מילא תרכשו כרטיסים?! אז תעשו את זה עכשיו ותביעו תמיכה בעוסקים בצרכי ציבור!!
  • תודה לך!!!

בנימין תרמת או עדין לא? ;)🙏

אין פוסקים אחרים?
מה זה הזעם הציבורי?
וכי תבוא בזעם על רב שמתיר לפתוח פקקים בשבת?
על רב המתיר לאכול היתר מכירה?
דמגוגיה זולה!

חזור
חלק עליון