אני לא ראיתי את מרן שליט"א אף פעם עושה זאתנכון. זה גם מה שאני חושב, אבל הוא כתב בילקוט יוסף שיש בזה סוד. ואם מדובר על ספר פרטי שלך?
ראית אותו תולש שערה מזקנו?אני לא ראיתי את מרן שליט"א אף פעם עושה זאת
גם מה שכתב שיש מקילין להניח המשקפיים לסימן, משמע שיש מחמירין צ''ע לענ''ד.מישהו יודע מה דעת מרן הראשון לציון בהנחת שערות בתוך הספר?
ראיתי ב' מקורות בילקוט יוסף, באחד כותב שאין להניח ובשני כותב שיש בזה סוד.
תודה רבה.
הרב השואל של שאלה עניינית, ברור לי שגם הוא מסכים שיש בזה חוסר היגיינה וכדו', השואל ר שאל מצד ההלכה מה הדין בזה.מה חושב לעצמו אדם שבא לשאול שאלה כזו, די עם הטינוף הזה
כדאי לשמור על שיח בונה ולא מפלג, ובפרט בשעת מלחמה, אין מקום לשיח הזה.רק אצל חרדים מוצאים את השיגעונות האלה של הגיינה זה האמת
אני מסכים עם דבריך.אנחנו חיים כבר בעולם אחר עם תרבות אחר לא בארץ מצרים, תחשבו איזה כיף להיכנס לשירותים נקיים מבושמים או בית וכדומה או אדם עם ריח טוב וכן כמה מגעיל ההפך מזה אבל יש מקובעים שאין מה לעשות איתם, רק להתרחק.
אתה יודע כמה כאלו שצורת הכתיבה שלהם דוחה?אתה יודע כמה כאלה יושיבים בבית כנסת וישיבה שפשוט דוחים אותך?! זה צריך תיקון דחוף לדעתי,
היה לי ר''מ בישיבה שהיה שם שערו בגמ' שלו ולא זכור לי שמישהו נגעל (אולי לעגו על זה)סליחה @עידן יקר ונכבד, אולי תסביר לי מה כל כך מגעיל בשערות של זקן יותר ממה שהם על הפנים של האדם? מה זה משנה אם הם מחוברים או תלושים?
מי הוא זה ואיזה הוא?ידידנו שליט"א החריף ובקי בכל חדרי תורה