Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן
הראש"ל הגר"י יוסף נושא דברים באירוע לחג החנוכה בשכונת גבעת שאול בבית הכנסת 'תפארת לישראל', שהתקיים על ידי כולל 'קול מאיר' בראשות תלמידו חביבו הרב ישראל מאיר דיין וביוזמתו של חבר מועצת העיר ומחזיק תיק מורשת מן המזרח אריאל גולן
בתמונות מהימים האחרונים (במירון ובחנוכה) זה נראה שמרן חובש מצנפת אחרת (פחות מעוגלת, יותר זוויתית), האם זו הישנה, או חדשה( יותר מסתבר), או שאני פשוט טועה, אם משהו יודע אשמח לקבל תשובה (אולי הרב @בגדי מלכים ) תודה.
כמידי שנה בימי החנוכה, הגיע היום מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א לישיבת פורת יוסף גאולה, ומסר שיעור מעמיק למאות אברכים ובני תורה, במסגרת הפעילות של הרב שמואל כהן שליט"א.
בתמונות מהימים האחרונים (במירון ובחנוכה) זה נראה שמרן חובש מצנפת אחרת (פחות מעוגלת, יותר זוויתית), האם זו הישנה, או חדשה( יותר מסתבר), או שאני פשוט טועה, אם משהו יודע אשמח לקבל תשובה (אולי הרב @בגדי מלכים ) תודה.