• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

    בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

    כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

    הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

    אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

    ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

    חזקו ואמצו!

השיר המדהים 'בעל הבירה' שחיבר ראש ישיבת וולפסון, מי יכול להביא את המילים או השיר?

יש את זה בכיכר השבת, לי זה חסום, אך אולי יש עוד מקומות שאשפר להביא. אפי' את המילים של השיר.
מי יכול להביא, זה שיר מרגש ועוצמתי מאוד על ה' ית"ש!
מרגש עד דמעות!!!
אאל"ט זה לא ראש ישיבת וולפסון, אלא הרב אביעזר וולפסון, שני אנשים שונים.
 
הוא כתב את זה לפני כמה שנים בערב יוה"כ, וביקש מהלל פלאי להוציא את זה בעילום שם, והם לא הגיעו להסכמות ולכן זה לא יצא, (הלל פלאי רצה שיתפרסם שהגרד"ו כתב את המילים), ולאחרונה יצא לפועל ע"י כל בחורי הישיבה בפירסום בקעמפ' שע"י הישיבה
 
חזור
חלק עליון