יש אפשרות לשלוח בהודעה ישירה .... כוונתו לבקש שתפתח עמו הודעה פרטית בכדי שיוכל לבקש זאת.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 Jan 2025 #81 עובדי ה' אמר: יש אפשרות לשלוח בהודעה ישירה .... לחץ כדי להרחיב... כוונתו לבקש שתפתח עמו הודעה פרטית בכדי שיוכל לבקש זאת.
עובדי ה' אמר: יש אפשרות לשלוח בהודעה ישירה .... לחץ כדי להרחיב... כוונתו לבקש שתפתח עמו הודעה פרטית בכדי שיוכל לבקש זאת.
עובדי ה' Active member 16 Jan 2025 #82 איש שיחה אמר: אני לא יודע איך לשלוח לך באישי אך אשמח מאוד לחוברת היא ממש יכולה לעזור לנו. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי לפתוח איתך סליחה כתב לי שהדף לא נמצא מקווה שאצליח בקרוב
איש שיחה אמר: אני לא יודע איך לשלוח לך באישי אך אשמח מאוד לחוברת היא ממש יכולה לעזור לנו. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי לפתוח איתך סליחה כתב לי שהדף לא נמצא מקווה שאצליח בקרוב
יצחק משען Well-known member 11 Mar 2025 #83 באווירת הפורים יש כאן סגולה מעניינת בדוקה ומנוסה לחשוכי ילדים עם המחבת המלח והחסה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 Mar 2025 #84 יצחק משען אמר: באווירת הפורים יש כאן סגולה מעניינת בדוקה ומנוסה לחשוכי ילדים עם המחבת המלח והחסה לחץ כדי להרחיב... חסום בנטפרי. (כלומר, חסום. לא שלא נבדק...)
יצחק משען אמר: באווירת הפורים יש כאן סגולה מעניינת בדוקה ומנוסה לחשוכי ילדים עם המחבת המלח והחסה לחץ כדי להרחיב... חסום בנטפרי. (כלומר, חסום. לא שלא נבדק...)