אם שאל כנראה שלא יודענראה לך שהרב משען לא יודע דבר זה?...
ובכל זאת שאל...
וגם גדולי הדור הדתיים לאומים שהוא משתייך אליהם:עקב העליה של בן גביר ועוד כמה מאות אומללים היום להר הבית נזכיר לכולם שזה בניגוד המוחלט להלכה וכדעתם של כל גדולי ישראל, מרן רשכבה"ג גדול הדורות רבנו עובדיה יוסף זיע"א, מרן הגר"י צדקה זצ"ל, מרן הגרב"צ אבא שאול זצ"ל, מרן הגר"ש הכהן זצ"ל, מרן הגראמ"מ שך זצ"ל, מרן הגרי"ש אלישיב זצ"ל, מרן הגרש"ז אוירבאך זצ"ל, מרן הגר"ש אוירבאך זצ"ל, מרן הגר"ש וואזנר זצ"ל, מרן הגר"ח קנייבסקי זצ"ל ועוד.. ויבדלו לחיים מרנן ובראשם גדול הדור רשכבה"ג מרן רבנו יצחק יוסף שליט"א, מרן הגר"מ צדקה שליט"א, מועצת חכמי התורה שליט"א, הגר"ד לנדו שליט"א, הגרמ"צ ברגמן שליט"א וכל גדולי הדור שליט"א.
לא מדויק בכלל. הרב מרדכי אליהו לא התיר, וגם הבן שלו אמר את זה.וגם גדולי הדור הדתיים לאומים שהוא משתייך אליהם:
הגר"מ אליהו,
הוא אשר אמר, שגם רבותיו (לכאורה) של בן גביר אסרו זאת,לא מדויק בכלל. הרב מרדכי אליהו לא התיר, וגם הבן שלו אמר את זה.
השאלה היא מה דעת הרב דב ליאור.וגם גדולי הדור הדתיים לאומים שהוא משתייך אליהם:
הגר"מ אליהו, הגר"א שפירא, הגר"א קוק, הגרצ"י קוק, וידל"א הגר"י שפירא, הגר"ש אליהו, הגר"ש טאו ועוד עשרות רבנים
עולה בעצמו.השאלה היא מה דעת הרב דב ליאור.
אגב אספר פה, שלאחרונה הייתי בחנות יפה נוף במרכז ב"ב, ולפתע אני רואה ספר על העליה להר הבית, הייתי בטוח שהוא יגיד שאסור וכו', אך ראיתי שמטרתו היא להתיר ויש שם הסכמות של עשרות רבנים דת"ל.
א"כ לא יעזור לב"ג מה שכל הרבנים אסרו.עולה בעצמו.
פורסם שמה?כך פורסם פעם.
שעלה.פורסם שמה?
השאלה אם פרסום אמין?שעלה.
למאי נפק"מ?השאלה אם פרסום אמין?
אם אפשר להניא את אותו אדם מעלות שוב בהר ונגוע בקצהו, אם יתברר שלהד"ם לדעתי יהיה אפשר למונעו מלעלות.למאי נפק"מ?