על מה סומכים כולם?על מה סמכו לעשות ערב שירה?
על מה סומכים כולם?על מה סמכו לעשות ערב שירה?
שאלה טובה.על מה סומכים כולם?
טוב להודות לה': בכנס ההודאה להקב"ה על הנס העצום, בהשתתפות אלפים מתושבי העיר והסביבה, הערב במקום הפיגוע בתל אביב.
הצג קובץ מצורף 24377
עדיף שתביא מאתר המרכז למורשת מרןבמעמד גדולי תורה
המחבל כמעט נכנס לבית הכנסת: בתל אביב התכנסו להודות על הנס
בשבוע שעבר הגיע מחבל מתאבד שניסה לעשות פיגוע ובחסדי שמים התפוצץ לבדו ללא נפגעים. עפ"י המצלמות שהיו במקום נראה שכוונתו הייתה להכנס לתוך בית המדרש ולהתפוצץ שם • בתל אביב התכנסו להודות לה' על הניסים
במעמד גדולי תורה > המחבל כמעט נכנס לבית הכנסת: בתל אביב התכנסו להודות על הנס | המחדש | כל החדשות והעדכונים
בשבוע שעבר הגיע מחבל מתאבד שניסה לעשות פיגוע ובחסדי שמים התפוצץ לבדו ללא נפגעים. עפ"י המצלמות שהיו במקום נראה שכוונתו הייתה להכנס לתוך בית המדרש ולהתפוצץ שם • בתל אביב התכנסו להודות לה' על הניסיםhm-news.co.il
עדיף שתביא מאתר המרכז למורשת מרן
"ניצלנו ממוות בזכות מרן": מנהיג הדור מרן הראש"ל בכנס הודיה להשי"ת בעיר בבית הכנסת הרשב"י - המרכז למורשת מרן
כנס הודיה ענק ואמירת נשמת כל חי נערך היום (ראשון) ברחוב לח"י בת"א. כנס ההודיה על הצלתם של מתפללי בית הכנסת ותושבי השכונה מניסיון פיגוע שארע בשכונתם. האירוע נערך בהשתתפותו של גאון הדור מורינו ורבינו מרן הרב יצחק יוסף שליט"א, בכנס השתתפו רבנים ואלפים מתושבי השכונה והמתפללים של בבית הכנסת הרשב"י...moreshet-maran.com
אולי יש איזה היתר של מוצ"ש...על מה סמכו לעשות ערב שירה?
אשריך הרב מלך בן מלך יגדיל תורה ויאדיר.אמרו לי שהכסא הזה הוא אותו כיסא שעליו היה יושב מרן רבינו עובדיה כשהיה מוסר את שיעוריו בבית כנסת זה
הצג קובץ מצורף 24389
הצג קובץ מצורף 24390
מז"ה בן מז"ה דתבר גזיזיהאמרו לי שהכסא הזה הוא אותו כיסא שעליו היה יושב מרן רבינו עובדיה כשהיה מוסר את שיעוריו בבית כנסת זה
מה זה באמת המדבקה הזו שאני רואה על הרבה תמונות?אשריך הרב מלך בן מלך יגדיל תורה ויאדיר.
איפה יש היתר כזה.אולי יש איזה היתר של מוצ"ש...
וסימנך "ש'ם ב'ן נ'ח"...איפה יש היתר כזה.
ואולי בהיק'ש משמיעת שירים בעומר בע"ש ובמוצ"ש או בגזיר'ה שו'ה ממ"ש 'ויקח את החנית מיד המצרי'איפה יש היתר כזה.
כמדומה שהוא הרב @מורשת מרן ....אשריך הרב מלך בן מלך
מנין לך זאתכמדומה שהוא הרב @מורשת מרן ....
זה אינו.מנין לך זאת
מה קרה לפורת יוסף הכל טוב איתם?????