מסתבר שממש לא נח ולא ישוב הדעת להיות הרחק מהבית.ממה ששמעתי הוא בצער גדול.
ה' יהיה בעזרו.
מסתבר שממש לא נח ולא ישוב הדעת להיות הרחק מהבית.ממה ששמעתי הוא בצער גדול.
יש אוניות ועוד איזה משהו דרך אילתמסתבר שממש לא נח ולא ישוב הדעת להיות הרחק מהבית.
ה' יהיה בעזרו.
אני לא מבין אריה לא יכל לומר לרב "אל תיסע"?יש אוניות ועוד איזה משהו דרך אילת
להפך. היה לו עניין שיסע דווקא בימים אלה.אני לא מבין אריה לא יכל לומר לרב "אל תיסע"?
א מ תאני לא יודע הסתכלתי כבר כמה פעמים על הסרטון שמרן עולה למטוס ובקטע שמרן מסתובב למצלמה לאחר שהתיישב הרגשתי ממש את מרן זיע"א להבחל"ח מסתכל, ממש דמות דיוקנו אבל מאוד חזקה, אני נפעם מאוד עד הרגע לא עצרתי במילין לכתוב את זה, כותב ושוב נפעם
יש למשהו ידיעה? ואם לא, למה?????!!??![]()
הגרמ"ה הירש ימשיך את 'מסע קרן עולם התורה' - אמס
עקב כך שחלק מגדולי התורה שאמורים היו להשתתף במסע נמצאים בישראל, מרן הגרמ"ה הירש יקיים חלק מהמסעwww.emess.co.il
לאחר שמיעת הצדדים, הכריע ראש הישיבה להמשיך במסע עם גדולי ישראל השוהים בארה"ב, בהם גם ראש ישיבת חברון מרן הגאון רבי דוד כהן.
מרן גם כן בארה"ב! יצטרף?
מאמין שזה התעכב קצת.הבנתי שהרבה אנשים נחוצים הוחזרו כמו השר סופר וכמו איזה אדמו''ר וכן הצבא ארגן לאנשים חיוניים אפשרות לחזור והם כבר חזרו ורק למרן לא דואגים?
מבלי להמעיט בחשיבות של מרן שליט"א. ובודאי שהוא ראשון במלכות וצריך להיות ראשון בחילוצים הללו.הבנתי שהרבה אנשים נחוצים הוחזרו כמו השר סופר וכמו איזה אדמו''ר וכן הצבא ארגן לאנשים חיוניים אפשרות לחזור והם כבר חזרו ורק למרן לא דואגים?
אמרו לי שהביאו את דברי מרן בחדשות רדיו קול ברמה של שעה 9 בערב (עכשיו)