ממרן עד מרן
Well-known member
על איזה שנים אתה מדבר?אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו
וכן האם על הבוקר או אחה"צ
כי פשוט הר' אריה בוטבול הנ"ל [אביו של יהודה בוטבול] היה מלמד בבוקר שנים "בשתילי זיתים"
על איזה שנים אתה מדבר?אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו
אחרי שלימד בשתילי זיתים עבר ללמד בפרי חדש את כיתה ה', ואחר שהכריחוהו להיות מפקח, עזב את תפקידו לטובת ניהול ת"ת בבת ים.על איזה שנים אתה מדבר?
וכן האם על הבוקר או אחה"צ
כי פשוט הר' אריה בוטבול הנ"ל [אביו של יהודה בוטבול] היה מלמד בבוקר שנים "בשתילי זיתים"
חסוםלמה להוריד?
כל אחד יכול להתחבר גם בנטפרי
מומלץ מאוד!!
מישהו יודע אולי, איפה יש בבני ברק באזור קרית הרצוג
חבל שהבלאנק של הפורום נמצא על הפרצוף של הרב.רבן של ישראל מרן פוסק הדור שליט"א בשיעור הבוקר במעונו לאברכי כולל פתח הדביר ב"ב בראשות הגר"ל גלזר
הצג קובץ מצורף 39585
יש דברים שלא כולם צריכים לדעת.הרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתו
כי כל דבר שאדם רוצה לומר יש אפשרות לומר את זה בצורה של שיח בין אנשים בתוך חדר לבין שיח ציבורי וכמון כאשר זה יוצא לתקשורת ויש עמי הארץ שבכלל לא מבינים את כוונת הרב ועוד יוצא מזה בסוף ביזיון לכבוד התורה

באגב אחרי הניחום של מרן שליט"א למרן הרב צדקה שליט"אמרן מנהיג הדור שליט"א בניחום אבלים אצל הגר"מ צדקה שליט"א, לאחר השיעור השבועי
הצג קובץ מצורף 39713
דברי אלוקים חיים
ולזה מרן שליט''א אמר אמש בשיעורו דאין צורך לנסוע לב''ב כדי להתייעץ עם רבנים גם בירושלים יש....באגב אחרי הניחום של מרן שליט"א למרן הרב צדקה שליט"א
ביקש מרן הרב צדקה שליט"א ממרן רבינו הגדול שהוא רוצה לדבר עימו ב- 4 עינים בחדר הסמוך וכך הוה!