מישהו יודע אולי, איפה יש בבני ברק באזור קרית הרצוג
חבל שהבלאנק של הפורום נמצא על הפרצוף של הרב.רבן של ישראל מרן פוסק הדור שליט"א בשיעור הבוקר במעונו לאברכי כולל פתח הדביר ב"ב בראשות הגר"ל גלזר
הצג קובץ מצורף 39585
מדהים!אגב ישי כהן (פרשן בכיכר השבת) אמר בשם הרב יצחק שההקלטות היו במודע והרב ידע מכל זה ולא היה הקלטת סתרים!!
סערת הגיוס: "עסקנים עם מכשירי הקלטה מחבלים בכרמים" - אמס
ארליך: "כל עסקן נכנס עם מכשיר הקלטה, מקליט רבנים בסתר ומפיץ לטלוויזיה. זו תופעה מופקרת שעולה בדמים של היהדות החרדית" | כהן: "יש אדם אחד שמסתכל מהצד ומחייך - נתניהו; הוא לא צריך לעבוד קשה"www.emess.co.il
הרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתואגב ישי כהן (פרשן בכיכר השבת) אמר בשם הרב יצחק שההקלטות היו במודע והרב ידע מכל זה ולא היה הקלטת סתרים!!
סערת הגיוס: "עסקנים עם מכשירי הקלטה מחבלים בכרמים" - אמס
ארליך: "כל עסקן נכנס עם מכשיר הקלטה, מקליט רבנים בסתר ומפיץ לטלוויזיה. זו תופעה מופקרת שעולה בדמים של היהדות החרדית" | כהן: "יש אדם אחד שמסתכל מהצד ומחייך - נתניהו; הוא לא צריך לעבוד קשה"www.emess.co.il
ברור הרי זה גם אם דעתו והרי כולם יודעים מה דעתו מ''מ הצורה שמגיעים רבנים רמי''ם בישיבות ומקליטים גדול הדור תחת אפו זה חוצפה ובזיון התורה ובמיוחד לעשות מזה סערה תקשורתית ממש מגעילהרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתו
כי כל דבר שאדם רוצה לומר יש אפשרות לומר את זה בצורה של שיח בין אנשים בתוך חדר לבין שיח ציבורי וכמון כאשר זה יוצא לתקשורת ויש עמי הארץ שבכלל לא מבינים את כוונת הרב ועוד יוצא מזה בסוף ביזיון לכבוד התורה
יש דברים שלא כולם צריכים לדעת.הרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתו
כי כל דבר שאדם רוצה לומר יש אפשרות לומר את זה בצורה של שיח בין אנשים בתוך חדר לבין שיח ציבורי וכמון כאשר זה יוצא לתקשורת ויש עמי הארץ שבכלל לא מבינים את כוונת הרב ועוד יוצא מזה בסוף ביזיון לכבוד התורה
הוא אשר אמרתיברור הרי זה גם אם דעתו והרי כולם יודעים מה דעתו מ''מ הצורה שמגיעים רבנים רמי''ם בישיבות ומקליטים גדול הדור תחת אפו זה חוצפה ובזיון התורה ובמיוחד לעשות מזה סערה תקשורתית ממש מגעיל
זה מה שכתבתי....יש דברים שלא כולם צריכים לדעת.