• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מנהיג הדור ונשיא החכמים מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א

שיעורו של מרן שליט''א דרך הלוויין בחריש

קבצים מצורפים

אגב ישי כהן (פרשן בכיכר השבת) אמר בשם הרב יצחק שההקלטות היו במודע והרב ידע מכל זה ולא היה הקלטת סתרים!!

אגב ישי כהן (פרשן בכיכר השבת) אמר בשם הרב יצחק שההקלטות היו במודע והרב ידע מכל זה ולא היה הקלטת סתרים!!
מדהים!

הרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתו
כי כל דבר שאדם רוצה לומר יש אפשרות לומר את זה בצורה של שיח בין אנשים בתוך חדר לבין שיח ציבורי וכמון כאשר זה יוצא לתקשורת ויש עמי הארץ שבכלל לא מבינים את כוונת הרב ועוד יוצא מזה בסוף ביזיון לכבוד התורה

הרב אמר לי בביתו מפורש שהוא לא ידע ולא חשב שיקליטו אותו (אנשים חשובים תורניים מאוד - מפאת הכבוד אני לא נוקט בתארים ושאר דברים) אבל זה הפריע לרב מאוד שהקליטו בלא ידיעתו
כי כל דבר שאדם רוצה לומר יש אפשרות לומר את זה בצורה של שיח בין אנשים בתוך חדר לבין שיח ציבורי וכמון כאשר זה יוצא לתקשורת ויש עמי הארץ שבכלל לא מבינים את כוונת הרב ועוד יוצא מזה בסוף ביזיון לכבוד התורה
ברור הרי זה גם אם דעתו והרי כולם יודעים מה דעתו מ''מ הצורה שמגיעים רבנים רמי''ם בישיבות ומקליטים גדול הדור תחת אפו זה חוצפה ובזיון התורה ובמיוחד לעשות מזה סערה תקשורתית ממש מגעיל

יש דברים שלא כולם צריכים לדעת.

ברור הרי זה גם אם דעתו והרי כולם יודעים מה דעתו מ''מ הצורה שמגיעים רבנים רמי''ם בישיבות ומקליטים גדול הדור תחת אפו זה חוצפה ובזיון התורה ובמיוחד לעשות מזה סערה תקשורתית ממש מגעיל
הוא אשר אמרתי

מבקשים שוב מהקהל הקדוש
את כל הדיונים בנושאים אלו לכתוב בשרשורים המתאימים

לדוגמא -
בתקווה להבנה!!!

דרך המלך| מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א בירך ועודד את אסיר עולם התורה ששוחרר מהכלא הצבאי הבחור יעקב ישראל ברגיל תלמיד ישיבת נחלת שלמה לאחר שנכלא בעוון לימוד תורה.
המוני בית ישראל, וראש הישיבה הגאון רבי אברהם ארלנגר שליט"א ותלמידיו, קיבלו את הבחור בחמימות גדולה לאחר ימים ארוכים של ציפייה – בשירה וריקוד.unnamed (3).jpg

חזור
חלק עליון