י ינון עובדיה ברכה Active member 21 אוגוסט (8) 2024 #1 שלום וברכה, שמעתי בקול ברמה מהרב יעקב סיני שליט"א שאמור לצאת ספר חזון עובדיה שבת חלק ז הכולל את לווית חן בתוכו לפי סדר המשנ"ב מישהו יודע פרטים מתי נזכה לאורו, וכשיהיה פרטים לעדכן מיד. תודה רבה
שלום וברכה, שמעתי בקול ברמה מהרב יעקב סיני שליט"א שאמור לצאת ספר חזון עובדיה שבת חלק ז הכולל את לווית חן בתוכו לפי סדר המשנ"ב מישהו יודע פרטים מתי נזכה לאורו, וכשיהיה פרטים לעדכן מיד. תודה רבה
אושרי רביב Well-known member 22 אוגוסט (8) 2024 #3 האם יצא ספר הלכה חדש ממרן זיע"א ע"י מכון מאור ישראל לרגל 10 שנים? forum.moreshet-maran.com
י ינון עובדיה ברכה Active member 22 אוגוסט (8) 2024 #5 שאלתי את הרב סיני אם יקבלו הזוכים בחידון בקול ברמה ואמר לי שאולי בשנה הבאה הם יקבלו נכראה שיצא באזכרה
שאלתי את הרב סיני אם יקבלו הזוכים בחידון בקול ברמה ואמר לי שאולי בשנה הבאה הם יקבלו נכראה שיצא באזכרה
אושרי רביב Well-known member 22 אוגוסט (8) 2024 #6 ינון עובדיה ברכה אמר: שאלתי את הרב סיני אם יקבלו הזוכים בחידון בקול ברמה ואמר לי שאולי בשנה הבאה הם יקבלו נכראה שיצא באזכרה לחץ כדי להרחיב... כת"ר מתמודד כעת שם. לא?
ינון עובדיה ברכה אמר: שאלתי את הרב סיני אם יקבלו הזוכים בחידון בקול ברמה ואמר לי שאולי בשנה הבאה הם יקבלו נכראה שיצא באזכרה לחץ כדי להרחיב... כת"ר מתמודד כעת שם. לא?
אושרי רביב Well-known member 22 אוגוסט (8) 2024 #8 ינון עובדיה ברכה אמר: כן, בס"ד לחץ כדי להרחיב... בהצלחה רבה! (דרישת שלום לר' יעקב סיני)