• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

    >> להתחברות לחצו עכשיו:

    https://news.moreshet-maran.com/

    לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

    נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

חיבור כשר

הם מתקינים תוכנה על המחשב וככה מאיזה רשת שהוא יהיה מחובר במחשב המסויים שהתוכנה מותקנת תהיה חסימה.
כמדומני שליתר דיוק לא יהיה אפשרות להתחבר לכל רשת.
כלומר, אם יש רשת פתוחה פשוט לא יהיה ניתן לגלוש דרכה, אלא רק דרך רשת שיש בה את החסימה.
 
כמדומני שליתר דיוק לא יהיה אפשרות להתחבר לכל רשת.
כלומר, אם יש רשת פתוחה פשוט לא יהיה ניתן לגלוש דרכה, אלא רק דרך רשת שיש בה את החסימה.
חלק זה מנסיוני וחלק זה ממה שהסבירו לי הנציגים. כשמדובר בהתקנת התוכנה זה אפשרי. עוד אפשרות בנטפרי וזה מה שיש לי זה נטב אלחוטי נייד שעובד רק עם סים שלהם (של 019 שעובד מולם) שהאינטרנט בו כבר חסום ולא צריך תוכנה. ובאתרוג אי אפשר אך אפשר גם עם ראוטר קבוע בבית ואז הרשת עצמה חסומה.
באפשרויות בלי התוכנה כל מכשיר שמתחבר לרשת אז הרשת מוגנת אבל המכשיר עצמו יכול להתחבר גם לרשת רגילה ואז הוא לא מוגן. ובאפשרות עם התוכנה הוא יכול כאמור להתחבר לכל רשת ואז הוא מוגן אבל מכשיר אחר ללא התוכנה שיתחבר לא יהיה מוגן.

הכי טוב זה שגם הרשת חסומה וגם יש תוכנה.
באתרוג אין אפשרות לרשת אלחוטית ניידת חסומה ובאופן כזה חייב תוכנה. וזו הסיבה שהחלפתי לנטפרי אם כי יש כמה דברים שחסר לי ונטפרי אין בדעתם לפתוח.
 
נטפרי עבור חו"ל מתחבר לכל רשת והסינון בתוכנה על המחשב, בארץ כמדומני הם לא מרשים את זה
אני בארץ ונטפרי הציעו לי את זה. אמנם הלכתי על המסלול שהרשת מסוננת וללא התוכנה כך שאינני יודע אם זו טעות שהציעו לי או שדרכם בכך.
 
חזור
חלק עליון