עכשיו אפשר. תפתח אשכול עם חידה. וכאשר הרב @מורשת מרן יפתח את הפורום היעודי לזה, אני מאמין שהוא או @בנימין לוריא יעבירו לשם.מתי מתחילים???
חזק וברוך ! כנראה מה שלא חשבתי על זה, משום שאני לא מספיק מוח חושבהתשובה נמצאת בשו"ע סימן פז סעיף ה לגבי ביצים הנמצאים בעופות שאם הם לא גמורות הרי הם אסורים משום בשר בחלב, אבל לאחר כמה זמן שהם נגמרו אין בהם משום בשר בחלב !
רק שלא יהיה גניבת דעת, התשובה הזאת לא יצא לי כהברקה, כאילו אני שולט בכל הלכות אלו, רק פשוט התחלתי חזרות על בשר בחלב זמן זה, אז זה צף לי עכשיו, יה"ר שנהיה כולנו בקיאים בכל ד' חלקי שו"ע, אמן !חזק וברוך ! כנראה מה שלא חשבתי על זה, משום שאני לא מספיק מוח חושב
יש דוגמא?רעיון גם לעשות חידון על מרן, אבל לא שאלות קלות כמו לילדים, אלא שאלות מורכבות באמת בחייו של מרן. כך שנלמד מהליכותיו והנהגותיו בקודש...
חחחיש דוגמא?
כמו: מי היה הסנדק של מרן?
על שם מי מרן נקרא בנוסף לבן איש חי ורבי עבדאללה סומך?
שכחתי לציין, בנוסף לסבא שלו :)ע"ש סבא שלו, כמובן.
ניתן לראות גם כאן.
אימצנו.כינור חידתי
השם אפרת? (על שמו)מה השם שמרן היה ממליץ לבנות מעל כל השמות?
הסברהשם אפרת? (על שמו)
לסמן מה התשובה שהכי טובה.לא הבנתי מה זה החיצים והקונספט הזה?
הציבור יכול להצביע על התשובה הכי טובה שהוא חושב שזו היא.לא הבנתי מה זה החיצים והקונספט הזה?
הצבעהלא הבנתי מה זה החיצים והקונספט הזה?
התשובה היא כפי שכתב בנימין לוריא, אפרת.השם שרה יש סרטון עם הרב צבי חקק שם אומר שזה הכי טוב
ובקשר להצגה אמר זאת אחרי שהביא באיזה טקס שנאם אחרי הרב גורן את דברי החידא על ספרדים ואשכנזים חסדים וגבורות וכו'