ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 Nov 2023 #1 איפה מצינו מקום שהבית יוסף מעתיק את לשון הטור, אך לא מוסיף על זה שום דבר.
פִּתָרוֹן ב ב בנימין לוריא 3 דצמבר (12) 2023 221 אמר: אולי כבודו יוכל לגלות את התשובה? לחץ כדי להרחיב... או"ח סוף סי' תרע"ז. עריכה: תשובות נוספות: גם חו"מ סי' א', תקפ"ד ואולי גם סי' תקצ"א ו/או סי' תקצ"ח, יורה דעה (סי' ס"ט), סי' קט"ו, סי' של"א. וכן מקומות שכותב כן בתחילת סימן: או"ח סי' ק"נ, סי' ש"א, סי' תצ"ד.
221 אמר: אולי כבודו יוכל לגלות את התשובה? לחץ כדי להרחיב... או"ח סוף סי' תרע"ז. עריכה: תשובות נוספות: גם חו"מ סי' א', תקפ"ד ואולי גם סי' תקצ"א ו/או סי' תקצ"ח, יורה דעה (סי' ס"ט), סי' קט"ו, סי' של"א. וכן מקומות שכותב כן בתחילת סימן: או"ח סי' ק"נ, סי' ש"א, סי' תצ"ד.
ע"ה ס"ט Well-known member 14 פברואר (2) 2024 #21 מענין לענין באותו ענין, שמעתי פעם שיש כמה מקומות שמרן הב"י כתב למדפיס להעתיק איזה קטע מא' הראשונים, והמעתיק לא שם ליבו לזה, והדפיס את בקשת מרן בב"י, בלא להעתיק. ידוע למישהו היכן? הצביעו 0 הצביעו למטה
מענין לענין באותו ענין, שמעתי פעם שיש כמה מקומות שמרן הב"י כתב למדפיס להעתיק איזה קטע מא' הראשונים, והמעתיק לא שם ליבו לזה, והדפיס את בקשת מרן בב"י, בלא להעתיק. ידוע למישהו היכן?
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 מאי (5) 2024 #22 בנימין לוריא אמר: איפה מצינו מקום שהבית יוסף מעתיק את לשון הטור, אך לא מוסיף על זה שום דבר. לחץ כדי להרחיב... יו"ד סי' קט"ו סעיף ג' (א). הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: איפה מצינו מקום שהבית יוסף מעתיק את לשון הטור, אך לא מוסיף על זה שום דבר. לחץ כדי להרחיב... יו"ד סי' קט"ו סעיף ג' (א).
א איש ישראלי Member 17 מאי (5) 2024 #23 בנימין לוריא אמר: איפה מצינו מקום שהבית יוסף מעתיק את לשון הטור, אך לא מוסיף על זה שום דבר. לחץ כדי להרחיב... במקרה השבוע נתקלתי בזה ביו"ד סימן שלא סע' ו,א (הלכות תרו"מ) שהב"י הביא את רוב לשון הטור וכתב וכו'. ולא הוסיף. הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: איפה מצינו מקום שהבית יוסף מעתיק את לשון הטור, אך לא מוסיף על זה שום דבר. לחץ כדי להרחיב... במקרה השבוע נתקלתי בזה ביו"ד סימן שלא סע' ו,א (הלכות תרו"מ) שהב"י הביא את רוב לשון הטור וכתב וכו'. ולא הוסיף.
ב בשורות טובות Well-known member 29 אפריל 2025 #24 עה סט אמר: לא זוכר כעת. כשאתקל שוב בכזה מקום אציין בעז"ה. לחץ כדי להרחיב... היום אני והרב @ע"ה ס"ט מצינו ביו"ד סי' רפה סעיף א שהעתיק הב"י לשון הטור, ולא יסף הצביעו 0 הצביעו למטה
עה סט אמר: לא זוכר כעת. כשאתקל שוב בכזה מקום אציין בעז"ה. לחץ כדי להרחיב... היום אני והרב @ע"ה ס"ט מצינו ביו"ד סי' רפה סעיף א שהעתיק הב"י לשון הטור, ולא יסף
ע"ה ס"ט Well-known member 29 אפריל 2025 #25 בשורות טובות אמר: היום אני והרב @ע"ה ס"ט מצינו ביו"ד סי' רפה סעיף א שהעתיק הב"י לשון הטור, ולא יסף לחץ כדי להרחיב... איך אתה יודע שמצאתי? אני מצאתי זאת כבר אתמול... הצביעו 0 הצביעו למטה
בשורות טובות אמר: היום אני והרב @ע"ה ס"ט מצינו ביו"ד סי' רפה סעיף א שהעתיק הב"י לשון הטור, ולא יסף לחץ כדי להרחיב... איך אתה יודע שמצאתי? אני מצאתי זאת כבר אתמול...