מתחלקים בספרי מרן גדול הדורות בכל שבוע הבא
פותח הדיון פותח הדיון ה הצעיר ני"ו Well-known member 12 אוקטובר 2023 #3 סעיף אחד לא משנה כמה העיקר ללמוד בספריו פשוט בשביל לראות כמה אז עשתי ואם אתה לוקח יותר תכתוב כאן
פותח הדיון פותח הדיון ה הצעיר ני"ו Well-known member 12 אוקטובר 2023 #4 ליאב סעדון אמר: מתחלקים בספרי מרן גדול הדורות בכל שבוע הבא לחץ כדי להרחיב... הכל משבת הקרובה
יוסף דהן Well-known member 12 אוקטובר 2023 #5 מיום שבת הקרוב עד יום ששי כל אחד מה שהצביע סעיף תשובה וכו'?
פותח הדיון פותח הדיון ה הצעיר ני"ו Well-known member 12 אוקטובר 2023 #7 הרב מורשת מרן אם תוכל לעזור בזה
פותח הדיון פותח הדיון ה הצעיר ני"ו Well-known member 13 אוקטובר 2023 #9 מי לוקח על עצמו עוד עת צרה היא ליעקב וממנה ניושע
אושרי רביב Well-known member 14 אוקטובר 2023 #12 ליאב סעדון אמר: מה שרוצים לחץ כדי להרחיב... נראה לי בהתחלה כתבת שזה בגלל השבת. בגללך (בזכותך) היום סיימנו חזון עובדיה שבת א. (הערות מידי פעם בפעם. לא כל ההערות). חילך לאורייתא!
ליאב סעדון אמר: מה שרוצים לחץ כדי להרחיב... נראה לי בהתחלה כתבת שזה בגלל השבת. בגללך (בזכותך) היום סיימנו חזון עובדיה שבת א. (הערות מידי פעם בפעם. לא כל ההערות). חילך לאורייתא!
פותח הדיון פותח הדיון ה הצעיר ני"ו Well-known member 15 אוקטובר 2023 #13 אושרי רביב אמר: נראה לי בהתחלה כתבת שזה בגלל השבת. בגללך (בזכותך) היום סיימנו חזון עובדיה שבת א. (הערות מידי פעם בפעם. לא כל ההערות). חילך לאורייתא! לחץ כדי להרחיב... אשריכם תלמידי החכמים ועל ראשיכם הרב אושרי רביב שליט"א
אושרי רביב אמר: נראה לי בהתחלה כתבת שזה בגלל השבת. בגללך (בזכותך) היום סיימנו חזון עובדיה שבת א. (הערות מידי פעם בפעם. לא כל ההערות). חילך לאורייתא! לחץ כדי להרחיב... אשריכם תלמידי החכמים ועל ראשיכם הרב אושרי רביב שליט"א