ואם יש, ואז מה? למה שלא יהיה? מה זה שונה מתיבת הדואר שבפתח הבית?חשוב להדגיש
לא שלאחד מגאוני הדור כמו רבי אשר וייס שליט"א יש מייל
אם אומר לך למי יש היום מייל, אתה תיפול מהכסא.חשוב להדגיש
אלא לתלמידיו וכיוצ"ב
לרבים רבים מגדול"י יש מייל.חשוב להדגיש
אלא לתלמידיו וכיוצ"ב
בבקשה אתה מוזמן לכתובמגדול"י
ממש רבים רבים...רבים רבים
בא נשמע, במקום לכתוב ברמזים תתחילו לדבר...אם אומר לך למי יש היום מייל, אתה תיפול מהכסא.
מנין לך שהם מעוניינים שהציבור ידע מכך? (בגלל שיש אנשים שרואים בזה כביכול פחיתות).בבקשה אתה מוזמן לכתוב
ממש רבים רבים...
תתחיל "ברשימה"
שוב אני מדגיש לא רבנים ת"ח אפילו מפורסמים, אלא מגאוני הדור ממש, דוגמת הגאון רבי יצחק זילברשטיין, הגאון רבי אשר וייס, הגאון רבי דוב לנדו וכיוצ"ב באלו
בא נשמע, במקום לכתוב ברמזים תתחילו לדבר...
מה שאתה לא צריך לדעת, יותר טוב שלא תדע.בבקשה אתה מוזמן לכתוב
ממש רבים רבים...
תתחיל "ברשימה"
שוב אני מדגיש לא רבנים ת"ח אפילו מפורסמים, אלא מגאוני הדור ממש, דוגמת הגאון רבי יצחק זילברשטיין, הגאון רבי אשר וייס, הגאון רבי דוב לנדו וכיוצ"ב באלו
לא מסכים.חשוב להדגיש
אלא לתלמידיו וכיוצ"ב
בפרט שלא בטוח בכלל שזה נכון.לא מסכים.
לדעתי לא חשוב להדגיש את זה בכלל
גא"מלרבים רבים מגדול"י יש מייל.
מה ענין שמיטה אצל הר סיני?יש רבנים שאתה אפי' לא יודע שיש להם מחשב, ויש להם אפי' מייל.
ידעת שהגרב"ד פוברסקי כותב ולומד במחשב? ידעת שהגרב"ש דויטש (לרפוא"ש) לומד הרבה במחשב באוצה"ח?
לא צריך דפדפן אינטרנט לה, וזה שזה עובד על אינטרנט אין בזה שום בעיה ושום גריעותא.מה ענין שמיטה אצל הר סיני?
אתם סתם כותבים בלי קשר...
גם לי יש "רשימה" של לפחות 50 רבנים כולל גדולי ישראל שיש להם מחשב ולחלקם גם תוכנות אוצר החכמה ואוצרות התורה וכו'
אין בזה שום בעיה ושום דופי, אדרבה כך כותבים חידושי תורה ומקיפים את התורה וכו'...
לא ע"ז אני מדבר
אני מדבר על מייל שצריך לזה אינטרנט
לזה אני מתחייב לכם שלאף גדול בישראל אין מייל
לא רבנים שאתם חושבים אותם לגדולי ישראל...
לא לקשקש סתם קשקושים, ואח"כ כשמבקשים ראיות אתם ממשיכים לקשקש ולהתחמק
מייל לגדול בישראל בודאי מראה על פחיתות כבוד!!
אבל כאמור ב"ה אין כזה דבר
אז אתה מוזמן להציג את הרשימה של ה50 רבנים כולל גדול"י המחזיקים מחשב (בסוףנגלה שיש שם 2 מגדול"י, הרב יצחק והרב דוד ואולי עוד מישהו או כמה בודדים, וכל השאר רבני שכונות...).בבקשה אתה מוזמן לכתוב
ממש רבים רבים...
תתחיל "ברשימה"
אי אפשר לכתוב בריש גלי למי מגדו"י יש מייל.בבקשה אתה מוזמן לכתוב
ממש רבים רבים...
תתחיל "ברשימה"
סתם שאלה, למה לא הזכרת אפי' גדול הדור ספרדי אחד?שוב אני מדגיש לא רבנים ת"ח אפילו מפורסמים, אלא מגאוני הדור ממש, דוגמת הגאון רבי יצחק זילברשטיין, הגאון רבי אשר וייס, הגאון רבי דוב לנדו וכיוצ"ב באלו
אני מסופק, אבל לא מופקע לי בכלל שגם לרבך. (וד"ל). יש מייל.מה ענין שמיטה אצל הר סיני?
אתם סתם כותבים בלי קשר...
גם לי יש "רשימה" של לפחות 50 רבנים כולל גדולי ישראל שיש להם מחשב ולחלקם גם תוכנות אוצר החכמה ואוצרות התורה וכו'
אין בזה שום בעיה ושום דופי, אדרבה כך כותבים חידושי תורה ומקיפים את התורה וכו'...
לא ע"ז אני מדבר
אני מדבר על מייל שצריך לזה אינטרנט
לזה אני מתחייב לכם שלאף גדול בישראל אין מייל
לא רבנים שאתם חושבים אותם לגדולי ישראל...
לא לקשקש סתם קשקושים, ואח"כ כשמבקשים ראיות אתם ממשיכים לקשקש ולהתחמק
מייל לגדול בישראל בודאי מראה על פחיתות כבוד!!
אבל כאמור ב"ה אין כזה דבר
יש לו אוצר החכמה.האמת שגם אני הופתעתי שגם חכם ניסים יושב על מחשב:
הצג קובץ מצורף 18326
שאלה או קביעה?יש לו אוצר החכמה.